ravioli bij côte bar bistro met social deal
Heb jij al eens gegeten bij CÔTE Bar Bistro in de Korte Putstraat? Met SOCIAL DEAL kun je nu genieten van een super leuk 4-gangendiner. Lees verder...

| samenwerking | Een van mijn favoriete hotspots in de Korte Putstraat is toch wel de fijne Franse CÔTE Bar Bistro. Een prachtig restaurant aan het begin van de KP waar je terecht kunt voor een lekker ontbijt, een stevige lunch, een uitgebreide borrelplank of een Frans diner. Ik ben er voor alles al een keer geweest en het is allemaal even lekker, haha!

borrelplank cote bar bistro

Ben je nou nog niet zo bekend met CÔTE Bar Bistro? Dan staat er nu een super leuke aanbieding online op SOCIAL DEAL. Je kunt nu namelijk genieten van een 4-gangendiner voor maar 27,50 euro (exclusief drankjes). Bij dit menu heb je bij het tussen- en hoofdgerecht de keuze uit 3 verschillende gerechten, waaronder ook een vegetarische optie. Ik heb met mijn vriendinnen alle gerechten geproefd en voor jou gekeken welke gerechten onze favorieten zijn.

4 gangen diner cote bar bistro social deal

CÔTE Bar Bistro

Als je bij CÔTE binnenloopt, waan je je gelijk in Parijs. Op het terras kleine bistrosetjes en binnen marmeren tafels, veel planten, velvet stoelen en cognac leren banken. Ik word hier dus echt heel blij van. Wij mochten doorlopen naar boven voor onze tafel. Ik heb overigens ook eens aan de bar gegeten en dat is eigenlijk ook wel heel leuk om eens te doen.

CÔTE charcuterie den bosch

CÔTE charcuterie

Vooraf kregen we een lekker uitgebreide charcuterieplank. Diverse soorten ham en worst met lekkere garnituur, brood en gezouten boter. Super lekker.

CÔTE charcuterie social deal
CÔTE charcuterie met brood

Tussengerecht

Als tussengerecht kun je kiezen uit de steak tartare, de gemarineerde zalm met brioche en een Flammkuchen met geitenkaas en pecannoten. Mijn favoriete gerechten waren de steak tartare en de zalm. Ik had de zalm al eens eerder op bij een editie van “KP proeft”, maar die is gewoon echt heel lekker. Maar de steak tartare won het vanavond. Het vlees was goed op smaak, de toast was lekker licht en krokant en het bordje was mooi opgemaakt.

steak tartare CÔTE Bar Bistro
ONZE FAVORIET: Steak tartare met toast
gemarineerde zalm CÔTE Bar Bistro
Gemarineerde zalm
flammkuchen CÔTE Bar Bistro
Flammkuchen met pecans

Hoofdgerecht

Als hoofdgerecht kun je kiezen uit de zeebaars, Boeuf Bourguignon en ravioli met spinazie, ricotta en groene asperges. De ravioli en de Boeuf waren onze favorieten. De Boeuf Bourguignon had ik al wel eens bij CÔTE gegeten, maar die vind ik echt zo onwijs lekker. Super lekker met de Franse frietjes. De ravioli was goed gevuld en goed op smaak. De porties zijn overigens ook echt prima. Bij de frietjes krijg je een grote fles mayonaise en/of ketchup op tafel. Daar hou ik van.

hoofdgerecht bij COTE
ONZE FAVORIET: Boeuf Bourguignon

Nagerecht

Als nagerecht kregen we een chocoladetaartje (ja zo eentje die uitloopt als je hem aansnijd, YES!) met karamel en roomijs. Ik kreeg het helaas niet helemaal op, want het diner was in zijn totaliteit stiekem best veel. Maar ik heb er wel voor gezorgd dat ik alles geproefd heb, natuurlijk compleet in het belang van de lezer van deze blog, haha! Ik ben normaal niet echt een zoetekauw als het om toetjes gaat, maar dit was wel echt heel lekker.

warm chocoladetaartje met karamel en roomijs
warm chocoladetaartje met karamel en roomijs

Tot slot hebben we buiten op het terras nog een klein drankje gedaan voor we naar huis gingen. Je zit op het terras heel gezellig en als het wat frisser wordt, kun je onder de terrasverwarming zitten. Wij hebben een hele fijne avond gehad met lekker eten, vriendelijke bediening en gezellige klets. Fijn!

Ben jij nou ook benieuwd naar deze SOCIAL DEAL? Klik dan even hier en reserveer snel een plekje bij CÔTE Bar Bistro.

CÔTE Bar Bistro kun je hier vinden:

Please follow and like us:

Hotspots, tips en win acties in je mailbox?