ontbijt bij robbies den bosch
Via Social Deal heb ik samen met een vriendinnetje ontbeten bij ROBBIES in de Verwersstraat. Leuke aanbieding en een lekker stevig ontbijt. Lees verder..

( ROBBIES BESTAAT HELAAS SINDS KORT NIET MEER) Als je zo veel buiten de deur eet als ik (ja, ookal kook ik graag, ik laat ook graag voor me koken), is het soms wel handig als je niet volle mep hoeft te betalen. Ik doe het zelf nog te weinig, maar op Social Deal staan vaak leuke aanbiedingen. Zo ook een ontbijt bij Robbies. Je betaalt normaal 24,50 euro voor twee personen en met de deal enkel 12,20 euro. Dat is wel een keer lekker. En nu had ik helemaal geluk, want ik had de bonnen van mijn zusje gekregen. Zij is nogal van het fanatiek “Social Dealen”.

Robbies is een plek waar je lekker kunt ontbijten of lunchen. Het zit in de Verwersstraat (bij mij om de hoek, chilll) en heeft een Franse uitstraling. Naast eten en drinken kun je er ook terecht voor kleding en lifestyle. De winkel is niet helemaal mijn ding (vrij donker ingericht, wat aan de prijzige kant en te veel tierelantijntjes), maar het café is super leuk. Veel plekjes aan het raam, zodat je lekker de straat in kunt kijken. Je kunt overigens in de winkel wel goed voor cadeaus shoppen!!

Toen we binnenkwamen konden we zelf onze plek uitzoeken. We gingen voor een plekje aan het raam met uitzicht op de Verwersstraat. Daar is het, zelfs in de ochtend, al lekker druk. We bestelden wat te drinken en al vrij snel kwam het ontbijt erachteraan. Het ontbijt bestond uit twee croissants, lekker donker brood, een verse jus, hartig en zoet beleg en een kopje koffie of thee. Erg lekker en meer dan genoeg.

De lunchkaart ziet er ook goed uit. Je kunt vanaf twee personen ook een High Tea doen. Of ga er eens langs voor een kopje koffie met een lekker stuk gebak. Reserveren kan vanaf 12 personen.

Openingstijden:
ma 11:00 – 18:00
di t/m vrij 10:00 – 18:00
za 9:00 – 18:00
zo 11:00 – 18:00

ROBBIES vind je hier:

Please follow and like us:

Hotspots, tips en win acties in je mailbox?