Ondanks de strenge maatregelen vanwege de Corona crisis, kun je in Den Bosch nog steeds goed shoppen. Ik heb hier een aantal leuke tips op een rij gezet.

In Den Bosch kun je onwijs leuk shoppen voor kleding en cadeaus. De binnenstad heeft een hoop leuke boetiekjes, conceptstores en kledingzaken die uniek zijn. Helaas zijn er op dit moment veel winkels gesloten. Maar niet allemaal!

Bij een aantal leuke zaken kun je op afspraak komen winkelen, mag je met een max. aantal klanten naar binnen, of kun je via de social kanalen gewoon je garderobekast aanvullen met nieuwe kleding. Ook voor leuke cadeautjes kun je nog bij een aantal winkels terecht. Hier heb je een overzicht van een aantal winkels met leuke en toffe initiatieven!

Hello Den Bosch

Kom lekker shoppen bij de meiden van Hello Den Bosch

De winkel is helaas tijdelijk gesloten, maar je kunt via Instagram gewoon lekker shoppen. Of koop een giftcard en krijg tot wel 50 euro gratis shoptegoed. En dat is nog niet alles. Je krijgt bij je bestelling ook een kei leuk letterbord cadeau! Zo lang de voorraad strekt!

Hey Den Bosch

hey den bosch

Ook Hey is momenteel helaas gesloten. Maar hier geldt hetzelfde als bij grote zus. Lekker online winkelen. En ook bij een giftcard kun je tot wel 25 euro gratis shoptegoed verdienen. Nóg meer shoppen dus!!

KOEKWAUS

koekwaus den bosch

De leuke meiden van deze Bossche winkel staan nog gewoon voor je klaar. Kun of wil je de deur niet uit? Check dan de leuke stories en bestel je outfits en cadeaus gewoon online.

OERWOUD

oerwoud den bosch

Bij deze fijne stadsjungle kun je dan tijdelijk niet terecht voor een lekker vegan maaltje (al kun je wel afhalen of laten bezorgen), de winkel is wel gewoon nog open. Dus adopteer een plant of een ander leuk groen cadeautje.

Je krijgt deze week (t/m 5 april 2020) 10% korting op alle planten bij OERWOUD.

Voor nog meer shoptips kijk je hier. Check wel even goed of de winkels open zijn en wat er voor maatregelen zijn getroffen rondom het Corona Virus.

Please follow and like us:

Hotspots, tips en win acties in je mailbox?