win: loco lama pakket bij Hello Den Bosch
Zoek jij nog een leuk cadeautje voor de kerstdagen? Hello Den Bosch geeft een fijn verwenpakket van loco lama weg die jij kunt winnen...

Ben jij ook al driftig op zoek naar leuke kerstcadeaus? Of zoek jij een leuk pakketje om iemand in de watten te leggen tijdens de feestdagen? Dan heb ik vandaag een hele leuke giveaway voor je. Hello Den Bosch geeft namelijk een leuk pakketje weg van Loco Lama. Een cadeautje waar zowel je huis als jij zelf heerlijk van gaat ruiken! En fijne geurtjes zijn altijd leuk om te winnen!

win: loco lama pakket bij Hello Den Bosch

Daarbij ruikt Loco Lama niet alleen heel lekker, het ziet er ook gewoon super tof uit. Ik word helemaal blij van de felgekleurde etiketten en het kwastje aan de flessen.

Wat kun je precies winnen?

  • een Loco Lama pakket bestaande uit: 1x een geurkaars en 1x handzeep.
win: loco lama pakket bij Hello Den Bosch

Wat moet je ervoor doen?

  • Like Bossche Buik en Hello Den Bosch op Facebook en/of instagram. (dubbel meedoen is dubbel kans)
  • Laat in een reactie weten wie volgens jou dit pakket verdient met de kerstdagen.
  • Het bericht delen mag, maar is niet verplicht.
  • Je kunt meedoen t/m 12 december. 13 december maak ik de winnaar van het pakket bekend. Dit doe ik via de stories op social media.
  • Hello Den Bosch en/of Bossche Buik neemt contact met je op als je hebt gewonnen. De prijs kun je dan zelf in de winkel ophalen.

Wil je nou sowieso een leuk pakket samenstellen, of kijken wat Hello Den Bosch nog meer voor leuks heeft? Ga dan gewoon even naar de winkel!

Please follow and like us:

Hotspots, tips en win acties in je mailbox?