Ook voor de lekkerste borrelplanken, flessen wijn en ander lekkers kun jij bij de locale ondernemers super goed terecht! Hier heb ik een aantal tips voor je

Ga jij dit weekend lekker borrelen, heb je een feestje, of zoek je en lekker flesje wijn voor bij het eten? Bij deze zaken in Den Bosch kun je super goed culinair shoppen.

Zuivelhoeve Den Bosch

win: borrelpakket van de zuivelhoeve
Bij de Zuivelhoeve stel je een heerlijke borrelplank samen.

Bij wijn moet je natuurlijk ook iets eten. En voor lekkere hapjes moet je bij de Zuivelhoeve zijn. Speciaal voor het weekend zijn er ook goedgevulde weekendtassen voor maar 10,- pst. Lekker!!

Ben’s Favourites

support your locals: Ben's Favourites
support your locals: Ben’s Favourites

Heb jij zin in een lekker wijntje dit weekend, maar weet je niet zo goed wat je moet kopen? Laat je adviseren door Ben. Wil of kun je de deur niet uit? Geen probleem. Met de actiecodewijnthuis” krijg je 10% korting op je gehele online bestelling en vanaf 50 euro wordt het nog gratis bezorgd ook. Gezellig!!

VISCH

foto: VISCH

Bij Visch kun je terecht voor de lekkerste verse vis en verse ovenmaaltijden! Hoe ideaal! Heerlijk! Bestellingen vanaf 50 euro worden ook gratis bezorgd.

Coffeelab Den Bosch

Coffeelab voor thuis! Bestel dit heerlijke pakket en support deze leuke koffiezaak.

Een van mijn favoriete koffiezaken in de stad heeft een super leuke actie. Ze hebben een overlevingspakket samengesteld met 500 gram vers gebrande koffiebonen, een giftcard t.w.v. 20 euro en twee gratis koffie naar keuze voor maar 30 euro. Gratis bezorging!! Kei leuk en lekker!

Bossche Suikeroom

Bij de Bossche Suikeroom kun je zakjes liefde kopen!! Dat kunnen we nu wel gebruiken.

Ben jij een zoetekauw? Dan kun je vanaf nu een verrassingspakket van de leuke snoepwinkel bestellen vanaf 10 euro. Je kunt het pakket laten verzenden (6,95) of gratis afhalen (in ruil voor een glimlach) bij de Primera in de visstraat. TE leuk!

Stadscafé de Basiliek

support your local: stadscafé de Basiliek
support your locals: Stadscafé de Basiliek

Ben jij ook gek op speciaalbier of mis jij op vrijdagavond je favo kroeg? Stadscafé de basiliek haalt de kroeg gewoon in huis. Je kunt namelijk verrassingspakketten met speciaalbier bestellen. Je kunt kiezen uit een pakket van 6 of 8 biertjes. Het loopt lekker, dus wees er snel bij!

Wist je trouwens al dat Visch, de Zuivelhoeve en SMAAK ook samenwerken? Je kunt bij deze zaken telefonisch je bestellingen doen en aangeven dat je bij meer van deze zaken wat hebt besteld. Zij maken er een pakket van en komen het dan bezorgen. Dat is nog eens teamwork!!

Salon de Roosekrans

De Roosekrans staat bij mij vooral bekend om de lekkere chocolade en de Echte Bossche Koek. Maar nu hebben ze iets nieuws (en lekkers!). Sinds dit weekend heeft de Salon de Roosekrans een aardbeien Walk in, waar je terecht kunt voor de lekkerste hapjes met de zomerkoninkjes. Neem lekker een wafel met aardbeien, of neem stukjes aardbeien met slagroom. Liever iets te drinken? Ga dan voor een milkshake!

salon de roosekrans
salon de roosekrans den bosch
Salon de Roosekrans

Hier kun je de lekker culinair shoppen:

Natuurlijk zijn er nog veel meer leuke winkels waar je culinair kunt shoppen in Den Bosch. Die vind je hier. Helaas zijn ze niet allemaal open i.v.m. de Corona crisis. Kijk dus even goed op de website voor de openingstijden, getroffen maatregelen en andere belangrijke info!

Please follow and like us:

Hotspots, tips en win acties in je mailbox?