opening de bossche zomer 2021
Van 1 juli tot 5 september hebben wij in onze mooi stad weer de Bossche Zomer. 1 Juli was de officiële, feestelijke opening.

Wegens het succes van afgelopen jaar, is ook dit jaar de Bossche zomer weer terug te vinden in en rondom de stad tussen 1 juli en 5 september. Verschillende (zomer)terrassen, theater evenementen, wandelingen, proeverijen, shows en andere toffe initiatieven zullen de komende zomer op verschillende plekken in de stad te bewonderen zijn.

Borrelen aan de Waterkant

Op 1 juli was de officiële opening van de Bossche Zomer bij zomerterras de Waterkant bij de Citadel. Persoonlijk nu al een van mijn favoriete borrelplekken voor de komende zomer(vakantie). Bij de opening waren diverse acts aanwezig waaronder de Burning demons Prelude uit Bosch Parade 2019 van Eric Vink en een aantal muzikanten van de Koninklijke Harmonie, die een Bossche Ouverture speelden o.l.v. Sjef Ipskamp.

opening de bossche zomer 2021
Burning Demons Prelude van Eric Vink

Indrukwekkend was ook de flyboard act waarbij er een selfie van de waterkant werd gemaakt.

opening de bossche zomer 2021
Het Flyboard team maakte een selfie vanaf het water.

Wil je op de hoogte blijven van alle leuke activiteiten die er in de omgeving van Den Bosch worden georganiseerd rondom de Bossche Zomer? Houd dan Bossche Buik goed in de gaten of neem een kijken op de website van de Bossche Zomer zelf.

Hier heb je alvast wat tips die je niet mag overslaan:

Please follow and like us:

Hotspots, tips en win acties in je mailbox?