Het zomertheater den bosch
Ook dit jaar is het Zomertheater weer terug in Den Bosch. Je kunt nog een paar weken genieten van de voorstellingen in het buiten theater..

Wist je dat het Zomertheater nog maar twee weken in Den Bosch te bezoeken is? Dit jaar heb ik twee shows geboekt, waarvan ik er al een heb gezien!

Het zomertheater den bosch
Douwe Bob

Samen met mijn bestie ben ik bij het concert van Douw Bob geweest en heb ik ook nog de reservering voor Guus Meeuwis staan. Het tijdelijke theater is deze zomer ook weer gevestigd op de Pettelaar achter Restaurant Moeke, bij de Zuiderplas. Inmiddels is het Smakenrad hier ook weer te vinden!

Het zomertheater den bosch
Douwe Bob
Het zomertheater den bosch
Nathalie Schaap op de contrabas en vocals

Het concert van Douwe Bob vond ik echt tof. Ik moet wel zeggen dat ik de show wat kort vond en dat heb ik inmiddels ook van meer concerten gehoord. Een lang voorprogramma en een relatief kort optreden van de hoofd artiest. Het programma begon bij ons vanaf 18.00 uur, maar Douwe zelf begon pas om 21.00 uur. Voor mij een reden om de volgende keer pas wat later binnen te wandelen.

Het concert zelf was echt tof. Veel nummers van het nieuwe album, de band was echt geweldig en ondanks dat er niet echt gedanst kon worden, was de sfeer in het publiek echt goed. Dus voor de beleving is het het zeker eens waard om te doen! En daarbij is Douwe Bob zelf gewoon natuurlijk een baas! Wat kan die man toch heerlijk zingen!

Het zomertheater den bosch
Het Zomertheater

Het is wel een toffe beleving voor een keer. Ten opzichte van vorig jaar is het Zomertheater nu wat ruimer opgezet (zo lijkt het in ieder geval) en is het helemaal overdekt. Zo zit je in ieder geval droog en krijg je een beetje het gevoel alsof je in een circustent zit. De bediening is snel en het drank- en hapjes systeem is goed georganiseerd.

Het zomertheater den bosch
Sam Knoop was een van de artiesten uit het voorprogramma van Douwe Bob

Veel shows zijn voor de komende weken al uitverkocht, maar er zijn nog een aantal kaarten beschikbaar voor het Zomertheater! Voor welke show zou jij nog gaan? En wie zie ik de 23e bij Guus?

Via de knop hieronder kun je kaarten bestellen voor het Zomertheater.

Please follow and like us:

Hotspots, tips en win acties in je mailbox?