HELLO MY FRIEND DAGHAP
Wist je dat je bij Hello My Friend iedere dag een lekker gevarierde daghap kunt afhalen tussen de 6-9 euro per persoon? Lees verder...

Jullie hebben op Bossche Buik die kleurrijke gerechten van Hello My Friend vast al weleens voorbij zien komen. Ik word namelijk altijd erg blij van de cocktails, ramen, borrelplanken, lieve mensen en fijne ontbijtjes bij deze leuke hotspot in de Uilenburg. Ondanks dat ik daar nu niet lekker kan zitten eten en drinken, hoef ik ze niet helemaal te missen. Ze hebben namelijk dagelijks… zet je schrap… een DAGHAP!

hello my friend afhalen den bosch
Deze burrito van HMF is echt heerlijk!
HELLO MY FRIEND DAGHAP

Een lekkere daghap!

Aan het begin van iedere week wordt er een menu online gezet. Lekker handig om te weten wat je die week kunt bestellen, zodat je op tijd je daghap kunt reserveren.

HELLO MY FRIEND DAGHAP

De gerechten kosten allemaal tussen de 6-9 euro per persoon en zijn iedere dag anders. Mijn favorieten waren toch wel de burrito en de rendang! Al was hun eerste daghap, de jerk chicken ook wel erg lekker! Je ziet het, ik heb al flink voorgeproefd, haha!

HELLO MY FRIEND DAGHAP
Jerk chicken met zwarte bonen, rijst en ananas

Sinds kort kun je er voor een kleine meerprijs ook een extra gerechtje bij bestellen. Zo had ik laatst een beker tjendol bij mijn bordje rendang! Leuk om te weten… ik heb tijdens de Pasar Malam in de Brabanthallen aan Rick, een van de eigenaren, tjendol laten proeven en nu zijn ze het zelf aan het maken. Hoe grappig!! Daar word ik dus helemaal blij van!

Als de horeca weer open mag, ga dan voor ook even lekker lunchen bij Hello My Friend…

Als de horeca weer open mag, wil je dit!
HELLO MY FRIEND DAGHAP
Rendang met gele rijst en Tjendol (optioneel)

Drankje erbij?

Heb je zin in een lekker drankje? Dat kan gewoon! Bij de afhaalbalie staat een menukaart met de drankjes waar je uit kunt kiezen!

HELLO MY FRIEND DAGHAP

Ik wil het! Waar kun je bestellen en afhalen?

Heb jij een gerecht op het online menu gezien dat je lekker lijkt? Dan kun je je bestelling tot 12.00 uur dezelfde dag nog plaatsen. Je haalt de daghap dan tussen 17.00-19.00 uur op! Betalen kan bij de ingang van Hello My Friend.

Bestellen kan via de WhatsApp-service op dit nummer: 073-2110710 (klopt, is een vast nummer).

Smakelijk eten!

Doe-‘t-lekker-zelf-box

Wil jij toch een beetje het gevoel krijgen dat je zelf hebt gekookt? Dan is het misschien een leuk idee om op zondag de DIY box eens te bestellen. Je krijgt alle ingrediënten mee die je nodig hebt en aan de hand van een video (gemaakt door de chefs) kun jij je eigen Hello My Friend dish op tafel toveren. Te leuk! Deze haal je dan wel iets eerder op (tussen 15.00 en -17.00), anders ben je te laat met koken!

Hello My Friend kun je hier vinden:

Deze blog is een betaalde samenwerking met Hello My Friend.

Voor meer lekkere thuisbezorgd- en afhaalhotspots in Den Bosch kijk je hier

Please follow and like us:

Hotspots, tips en win acties in je mailbox?