Dit recept is niet helemaal nieuw, want het staat al een tijdje op Kuukskes, maar mag zeker tijdens de feestdagen een beetje extra aandacht krijgen! Waarom? Omdat dit recept voor gestoofde konijnenbout in rode wijn echt mega lekker is!
Ik shop mijn vlees meestal op zaterdagmarkt bij de Marktpoelier! Zij hebben sowieso echt van die mega lekkere kipgehakt en kant-en-klare kip gehaktballetjes. Maar zo nu en dan hebben ze ook heerlijke andere producten, waaronder konijnenbouten. En daar word ik dus onwijs blij van en ik hoop jij nu ook!
Klik op de knop hieronder voor het recept!
Als je dit heerlijke gerecht gaat eten, moet je er natuurlijk ook iets fijns bij drinken! Ga snel naar de wijnsuggestie van Ben’s Favourites:
Als je bij Ben in de winkel gaat shoppen en je laat deze blog zien, krijg je bij minimale besteding van 25 euro een sixpack tas en bij een besteding van minimaal 50 euro een kelnersmes cadeau! Ideaal.