win: meneer de bakker kerststol
Mag bij jou een kerststol ook niet ontbreken bij het kerstontbijt? Je maakt nu kans op één van de 3 heerlijke kerststollen van Meneer de Bakker in Den Bosch

Ben jij meer van het kerstdiner, de borrel, of het ontbijt? Wat mij betreft mag het allemaal. Ik kan me nog goed herinneren dat wij vroeg op kerstavond altijd naar de herdertjesmis gingen en daarna met z’n allen worstenbroodjes en kerststol gingen eten. Een keer ben ik met mijn oma en moeder ook naar de nachtmis geweest en toen stootte oma haar hoofd tegen een icoon. Weinig meegekregen van kindjes Jezus dat jaar, maar de kerststol is me wel bijgebleven, haha.

win: meneer de bakker kerststol
win: meneer de bakker kerststol

Want kerststol is voor mij een van de dingen die echt niet mogen ontbreken met kerstmis. Een heerlijk gevuld brood met rozijnen, noten en het liefst een dikke rol amandelspijs. Maar helaas zijn niet alle stollen niet zo goed gevuld. Weet je welke dat wel zijn? de kerststollen van Meneer de Bakker. Meneer de Bakker doet al sinds het begin van de kalender mee en dit keer mag ik maar liefst 3 mensen blij maken met zo’n lekkere, versgebakken kerststol.

Wat kun je precies winnen?

  • Je kunt één van de 3 kerststollen van Meneer de Bakker winnen.
win: meneer de bakker kerststol

Wat moet je hiervoor doen?

  • Like de Facebookpagina en/of Instagram van Meneer de Bakker en Bossche Buik.
  • Like het bericht op Facebook en/of Instagram over de win-actie.
  • Laat in een reactie weten wie jij deze kerststol gunt en waarom. Je mag natuurlijk ook voor jezelf meedoen met de win-actie hoor!
  • Op 14 december 2020 maak ik in de loop van de dag de 3 winnaars bekend die een stol bij Meneer de Bakker mogen komen ophalen.
winactie koekwaus karaf en kurk dop

Wist je trouwens dat je van de oudere, droge stukjes kerststol nog mega lekkere wentelteefjes kunt maken? Klik op onderstaande foto voor het recept.

Wil jij nou sowieso lekkere broodjes, worstenbroodjes, gebakjes of stollen in huis halen voor de kerst? Loop dan sowieso even de winkel binnen.

meneer de bakker den bosch

Meneer de Bakker kun je hier vinden:

Wil jij een beetje letten op de lijn, maar toch genieten van een lekker kerstbrood? Dan heb ik hier een goed recept voor jou

Please follow and like us:

Hotspots, tips en win acties in je mailbox?