Laa cuisine bij feestcafé lalalaa
Bossche Buik bestaat deze week 1 jaar en dat vier ik met een leuke winactie. Ik mag namelijk een vijfgangen diner voor 2 weggeven bij café Lalalaa. Lekker!

Gisteren vierde de Bossche buik haar eerste verjaardag. De tijd is voorbij gevlogen en ik heb het geluk gehad om zo veel leuke, lieve en hardwerkende (horeca)ondernemers, gasten, klanten en andere bloggers te mogen ontmoeten, die net zo veel van Den Bosch houden als ik. En om te vieren dat Bossche Buik 1 jaar is geworden, heb ik een leuke winactie voor je. Ik mag namelijk een vijfgangendiner voor 2 bij café Lalalaa weggeven.

Laa cuisine bij feestcafé lalalaa

Een aantal weken geleden heb ik hier heerlijk gegeten. Want ook al staat de Lalalaa vooral bekend om de gezellige feestjes tot in de late uurtjes, je kunt er nu ook erg lekker eten. Chef-kok Levi Janssen zet de lekkerste en leukste gerechtjes op tafel voor zowel de grote als de kleinere portemonnee. En ik mag dus een diner voor 2 geven, bestaande uit 5 gangen en 2 drankjes p.p.

Laa cuisine bij feestcafé lalalaa

Wat kun je precies winnen bij café Lalalaa?

  • Een vijfgangendiner voor twee personen, inclusief 2 drankjes p.p.

Wat moet je ervoor doen?

  • Volg @feestchafelalalaa en @Bossche_Buik op Facebook en/of Instagram. (Dubbele like is dubbel kans natuurlijk).
  • Like het Facebook en/of Instagram bericht van de giveaway.
  • Tag een vriend(in) en vertel in het kort waarom jij hem/haar wilt trakteren op een culinair diner voor 2. Het bericht delen in je stories mag (en is lief natuurlijk).
  • Zondag 5 mei a.s. maak ik in de avond de winnaar(s) bekend en laat ik weten hoe jij lekker kunt gaan eten bij de Lalalaa.
Laa cuisine bij feestcafé lalalaa
Laa cuisine bij feestcafé lalalaa

Ben je nu gewoon zelf nieuwsgierig geworden naar Feestcafé Lalalaa en wil je er gewoon sowieso een hapje gaan eten? Klik dan hier voor de website… En hier kun je café Lalalaa vinden:

Please follow and like us:

Hotspots, tips en win acties in je mailbox?