sjekladebol kerstbal bakkerij royal
De eerste giveaway van deze adventskalender is iets wat in niemands kerstboom mag ontbreken. Jij maakt kans op een sjekladebol kerstbal van bakkerij Royal.

Yes!! We beginnen de adventskalender met een súper leuk en vooral Bosch cadeau. Want wie is er nou niet stiekem fan van sjeklade bollen? Nou, ik in ieder geval wel. En bakkerij Royal natuurlijk ook. En daarom mag ik als eerste giveaway een echte sjekladebol kerstbal voor in de boom weggeven. je hebt de keuze uit twee soorten.

sjekladebol kerstbal bakkerij royal

Wat kun je precies winnen?

  • Je maakt kans op één grote sjekladebol kerstbal (haha, wat een woord) van Bakkerij Royal, of een doosje kleintjes naar keuze.
sjekladebol kerstbal bakkerij royal
sjekladebol kerstbal bakkerij royal

Wat moet je ervoor doen?

  • Like het giveaway bericht op Facebook en/of Instagram (dubbel meedoen, is dubbel kans).
  • Laat in een reactie weten wie volgens jou een sjekladebol kerstbal voor in de boom verdient en waarom. Doe je best op een leuke reactie, want de origineelste, tofste of liefste reactie wint!
  • Je kunt meedoen t/m 2 december 2019. In de avond maak ik de winnaar bekend via de stories.
  • Als je hebt gewonnen nemen wij contact op en is de prijs af te halen bij Bakkerij Royal.
  • Het zou super tof zijn als je van je sjekladebol kerstbal een foto maakt en hier natuurlijk Bakkerij Royal en Bossche Buik in zou willen taggen!!

Mogen deze sjekladebol kerstballen volgens jou sowieso niet ontbreken in de boom? Ga dan gewoon langs in de winkel en sla snel je slag! Het zijn namelijk ook super leuke dobbel-, schoen- en surprise cadeaus.

sjekladebol kerstbal bakkerij royal

Hier kun je bakkerij Royal vinden:

Please follow and like us:

Hotspots, tips en win acties in je mailbox?