winactie meneer de bakker worstenbroodjes
Met carnaval in Oeteldonk heb je een goede bodem nodig. En daarom mag ik 3x een zak heerlijke worstenbroodjes weggeven van Meneer de Bakker in Den Bosch.

Het is weer bijna zo ver, carnaval! En omdat ik de hele dag zo’n beetje op sjouw ben, eet ik de hele dag heel gemakkelijk en ligt mijn diepvries vol met worstenbroodjes, bakjes snert, boterhammen en eieren met spek. Want met deze dagen moet je gewoon een goede bodem vatten. En daarom mag ik 3 keer een zak met 5 worstenbroodjes van Meneer de Bakker weggeven.

De komende 3 weken verloot ik drie keer een zak worstenbroodjes onder mijn (nieuwe) volgers op de Bossche Buik. En die worstenbroodjes zijn echt TE lekker!! Dus die wil je winnen! En zeker als bodem voor de carnaval!

Wat kun je precies winnen?

  • In de komende drie weken kun je op 16 februari, 23 februari en 28 februari (tijdens de Worstenbrôôdwee) een zak met 5 worstenbroodjes winnen. Je mag iedere week meedoen, dus je maakt ook echt drie keer kans.

Wat moet je ervoor doen?

  • LIKE de FACEBOOK en/of INSTAGRAM pagina van Bossche Buik. (dubbele like is dubbel kans)
  • LIKE het bericht op FACEBOOK en/of INSTAGRAM
  • Tag in een reactie degene met wie jij carnaval gaat vieren en waarom jullie deze worstenbroodjes willen winnen!
  • op 17, 24 en 1 maart maak ik de winnaar(s) bekend via de INSTAGRAM en FACEBOOK stories!
  • de worstenbroodjes kun je bij Meneer de Bakker ophalen. Die zijn met carnaval ook deels geopend (check de openingstijden).

Heb je nu sowieso worstenbroodjes nodig voor de carnaval, of wil je liever iets anders lekkers eten? Check voor actuele openingstijden en meer informatie de website van Meneer de Bakker.

Wil je liever gewoon lekker de winkel in lopen? Dan kun je die hier vinden:

Ga je nou liever zelf worstenbroodjes bakken? Dan heb ik hier nog een lekker receptje van Kuukskes voor je!

Please follow and like us:

Hotspots, tips en win acties in je mailbox?