ZOMERTERRASSEN DEN BOSCH 2020
Dat wij in Den Bosch wel van een terrasje houden, is niks nieuws. Maar deze zomer hebben wij wel een paar héle unieke zomerterrassen om te eten en drinken..

Een tijdje geleden heb ik al een blog gemaakt met alle terrassen die er deze zomer te vinden zijn in Den Bosch. In de tussentijd zijn er nog veel meer toffe plekken bij gekomen en kun je inmiddels overal in de stad terecht voor de leukste, meest originele en unieke zomerterrassen. Wat is jouw favoriete hotspot of welk terras wil jij zeker nog een keer bezoeken deze zomer?

Terras aan de haven

Dit terras is al een paar weken een van mijn favorieten. Een kei toffe samenwerking tussen Bakkerij Royal, Jack’s foodbar, Hello My Friend en Wijn bij Stijn. Op de steigers van de smalle haven hebben zij een terras gebouwd waar je heerlijk kunt lunchen, dineren en borrelen. Daarnaast zijn er ook regelmatig leuke events zoals lobster night, mosselen eten of diverse acts van bijvoorbeeld theaterfestival Boulevard.

Woensdag t/m zondag geopend van 10.00 – 22.00 uur

ZOMERTERRASSEN DEN BOSCH 2020
TERRAS AAN DE HAVEN
LOBSTER NIGHT TERRAS AAN DE HAVEN DEN BOSCH
LOBSTER NIGHT OP HET TERRAS AAN DE HAVEN

Standsstrand Costa del Silo

Aan de voet van de prachtig beschilderde silo’s op de Tramkade kun je heerlijk genieten op het stadsstrand. Een kan sangria, lekkere borrelhapjes en een stok kaarten bezorgen jou en je vrienden gegarandeerd een mooie avond. Er zijn ook regelmatig leuke events zoals Losjes, Manify en LIVE muziek. Even het vakantiegevoel en dat gewoon op fietsafstand van huis!

Een mooie samenwerking tussen Barkade, Koninkrijk van Muziek, Veldsvorm en Wood&Apples.

Woensdag t/m zondag geopend van 13.00- 23.00 uur

COSTA DEL SILO DEN BOSCH TRAMKADE
COSTA DEL SILO
ZOMERTERRASSEN DEN BOSCH 2020
BORRELPLANK VAN BRETON SUR PLACE

De Kemping Den Bosch

Wil jij het ultieme camping gevoel beleven, maar gewoon thuis in je eigen bed slapen? Dat kan bij de Kemping Den Bosch! Lekker borrelen, een potje kubbs of jeu de boules spelen, even naar de kapper, heerlijk eten en jezelf aanmelden bij diverse yoga lessen, SUP-tropisch en andere activiteiten. Je kunt het zo gek niet bedenken, of het is er. Voor meer informatie over de Kemping, klik je even hier…

Bij droog weer dagelijks geopend van 11.00- 23.00 uur

DE BOSSCHE CAMPING DE KEMPING
DE KEMPING DEN BOSCH
ZOMERTERRASSEN DEN BOSCH 2020
HEERLIJKE TOETJES OP DE KEMPING

Rooftop Zoetelief

Zoetelief in de Korte Putstraat is natuurlijk voor ons Bosschenaren geen onbekende plek. Maar wat veel mensen nog niet weten, is dat je deze zomer ook heerlijk op het dakterras kunt zitten. Lekkere loungebanken, een glas wijn en lekkere borrelhapjes, met uitzicht op de Korte Putstraat. Wat een lekker plekje is dit. Ik ben fan!

Bij droog weer geopend op woensdag t/m zondag vanaf 12.00 uur

ROOFTOP ZOETELIEF
ZOMERTERRASSEN DEN BOSCH 2020
HEERLIJK BORRELEN BIJ ROOFTOP ZOETELIEF

Zomerterras Zuid

Nog zo’n fijn en vooral groot terras is zomerterras Zuid aan de rand van het Zuiderpark. Een hele fijne samenwerking tussen Bar 35, Nom Nom en Rugby The Dukes. Een lekker ruim terras waar je heerlijk kunt eten en borrelen. Iedere donderdagavond kun je extra genieten van de saté van Madame Saté en er is ook regelmatig LIVE muziek. Een heerlijke plek aan het water.

Geopend van maandag t/m zaterdag van 12.00-23.00 uur en op zondag van 11.00-23.00 uur

ZOMERTERRASSEN DEN BOSCH 2020
ZOMERTERRAS ZUID
ZOMERTERRASSEN DEN BOSCH 2020
IEDERE DONDERDAG SATÉ VAN MADAME SATÉ

Rooftopbar Wolvenhoek

Nog zo’n heerlijk terras met prachtig uitzicht op de hele stad is de Rooftopbar op de Wolvenhoek. Een leuke samenwerking tussen P79, Pizzabar DEEG, Van Zuid events en SOCH. Hier hebben ze regelmatig leuke Silent disco events zoals cabaret, bands en bierproeverijen. Onder het genot van de lekkere hapjes van Pizzabar DEEG kun je heerlijk borrelen, kletsen en genieten van het uitzicht. Ik snap dat je soms ook stiekem mee wil zingen (we mogen het niet, I know, maar het is gewoon te leuk), maar doe het niet te hard, want ik woon er om de hoek en als ik niet ergens aan het snaaien ben, wil ik soms ook even slapen, haha!!

Bij droog weer geopend op woensdag t/m vrijdag van 16.00-22.45 uur en op zaterdag en zondag van 12.00-22.45 uur.

BOSSCHE BUIK DE ROOFTOPBAR WOLVENHOEK DEN BOSCH
SILENT DISCO COMEDY
ZOMERTERRASSEN DEN BOSCH 2020
ROOFTOPBAR WOLVENHOEK

Bourgondische zomer op de Parade

Mis jij Bourgondisch ’s-Hertogenbosch dit jaar ook een beetje? Dat hoeft niet helemaal hoor. Want op de Parade staat een groot Paviljoen, waar wekelijkse de leukste horecastraten van Den Bosch even mogen uitpakken. De komende weken kun je nog van de volgende zaken genieten.

10-16 augustus: Le Bateau, Crème, The Legends Sportsbar

17-23 augustus: Onesto – ‘T Pantoffeltje – de Banier

24-30 augustus: Ries, Buurvrouw, Bobby’s Bar

Wil je ook lekker Jeu de Boules spelen op een van de velden? Zorg dat je op tijd reserveert, want de banen zijn zeer geliefd.

Dagelijks geopend van 11.00-23.00 uur

ZOMERTERRAS DEN BOSCH 2020
BOURGONDISCH OP DE PARADE
ZOMERTERRAS DEN BOSCH 2020
BOURGONDISCHE ZOMER ‘S-HERTOGENBOSCH

Thuis bij Van Drakestein

Een van de mooiste terrassen van dit moment vind ik toch wel het terras bij het Noord Brabants Museum. Met uitzicht op de schôônmoeders (de draak die tijdelijk op het museum plein staat vanwege de restauratie van de fontein) en het museum kun je heerlijk genieten van het lekkere eten en de fijne drankjes van Brasserie Ome Bernard, Wijn bij Dirk, Maison van den Boer (Museum Brasserie) en Ben’s Favourites. Ook hier kun je regelmatig genieten van mooie optredens van diverse artiesten.

Geopend op dinsdag t/m zondag van 11.00- 23.00 uur

ZOMERTERRAS DEN BOSCH 2020
THUIS BIJ VAN DRAKESTEIN
ZOMERTERRAS DEN BOSCH 2020
THUIS BIJ VAN DRAKESTEIN

Funpark Tramkade

Costa Del Silo is niet het enige stadsstrand dat je kunt vinden op de Tramkade. Op het Funpark kun je lekker genieten van fijne schommels, cocktails, pizza’s en een hoop zand. Neem je eigen ping pong setjes of strandbal mee en waan je ook hier even op de camping.

Geopend op woensdag t/m zaterdag vanaf 16.00 uur en op zondag vanaf 14.00 uur.

tramkade den bosch
Tramkade Den Bosch

Sint Janstuin en zomerterrassen rondom de Sint Jans Kathedraal

Eerlijk is eerlijk, er zijn een hoop mooie terrassen gebouwd, maar zo dicht als je nu bij de Sint Jan kunt zitten, dat is wel heel uniek. Want naast de parade kun je op verschillende plekken rondom de Sint Jan ook heerlijk zitten en genieten van lekker eten en goede borrels. Een van die mooie plekken is toch wel de Sint Janstuin. Hier zitten in samenwerking met de Sint Jans Kathedraal, onder andere café de Palm, FF Swanjéé, De Keulse Kar en restaurant Vrienden met hun terras. Hier moet je deze zomer zeker een keer hebben gezeten!

Dagelijks geopend van 12.00-23.00 uur.

ZOMERTERRASSEN DEN BOSCH 2020
SINT JANSTUIN
HEERLIJK ETEN ONDER DE ROOK VAN DE SINT JAN

Jeroen Boschplein

Op het plein met geweldige fontein voor het Jheronimus Bosch Art Center kon je al heerlijk bij Sense Restaurant eten, maar deze zomer kun je ook genieten van de heerlijke gerechten van het Viswijf. Als het donker is en de hemel vol sterren staat, is dit wat mij betreft een van de mooiste zomerterrassen van de stad. Fijn plekje!

ZOMERTERRAS DEN BOSCH 2020
HEERLIJK ETEN BIJ HET VISWIJF
11X LEUKE TERRASSEN ZOMER 2020 DEN BOSCH
Het Jeroen Boschplein

Picknickpark Zuid

Het mag misschien niet helemaal als een van de zomerterrassen tellen, maar leuk is het wel. In het Zuiderpark kun je gratis je coronaproof picknickkleedje huren. Neem je eigen gevulde picknickmand mee, of bestel een lekker plankje met een drankje bij studio Surprise.

PICKNICKPARK ZUID DEN BOSCH

Daarbij kun je iedere zaterdag genieten van de anderhalve meter maatwerk proeverij van de Empelse bierbrouwerij Met Maten.

PICKNICKPARK ZUID DEN BOSCH
PICKNICKPARK ZUID DEN BOSCH

23 augustus is er ook weer een Bossche wijnspijs proeverij. Een kei leuke samenwerking tussen Barrique, PROEF en Ben’s Favourites. Ik ben erbij! Zie ik je daar? Leuk hè, al die zomerterrassen.

BOSSCHE WIJNSPIJS PROEVERIJ

Alle zomerterrassen in Den Bosch die vind je hier:

Please follow and like us:

Hotspots, tips en win acties in je mailbox?