MOEDERDAG OP HET TERRAS AAN DE HAVEN
Heb jij al leuke of lekkere plannen voor Moederdag? Op het Terras aan de haven kun je samen met je mama Flowerbombs van Werk aan de Winkel maken inclusief mini high-tea. Hoe leuk?

Mensen, ik kan jullie niet vertellen hoeveel zin ik heb om woensdag het terras op te gaan. Veel zaken waar ik mee mag samenwerken staan te popelen om jullie weer te mogen voorzien van lekkere gerechtjes en drankjes. En dat is niet alles. De bijzondere terrassen komen dit jaar ook weer terug. Zo ook het Terras aan de haven. En speciaal voor Moederdag staat er een super leuke, lekkere en vooral creatieve dag op de planning.

TERRASSEN DEN BOSCH TERRAS AAN DE HAVEN
TERRAS AAN DE HAVEN

Het is natuurlijk super leuk om op Moederdag je mama extra in het zonnetje te zetten. Dit kan met een leuk cadeautje, maar samen iets leuks doen is misschien nog wel veel leuker en vooral gezellig om te doen. Daarom heeft het Terras aan de haven iets leuks bedacht. In samenwerking met Werk aan de Winkel ga je zelf Flowerbombs maken, terwijl je ondertussen kunt genieten van een mini high-tea.

high tea royal den bosch social deal
Met een mini high tea van Bakkerij Royal
moederdag tip den bosch: flowerbombs maken op het terras aan de haven

Flowerbombs maken?

Ja, als je de blog een beetje in de gaten hebt gehouden, heb je wellicht de workshop van Werk aan de Winkel al voorbij zien komen. Ik heb een aantal weken geleden namelijk de workshop al online kunnen volgen en nu kun jij het in real life, lekker op het terras aan de haven, met je moeder gaan doen. Je maakt kleine bombs met bloemzaadjes erin, die je kunt versieren en later kunt zaaien of cadeau kunt geven.

moederdag tip den bosch: flowerbombs maken op het terras aan de haven

Wanneer is het?

Op Moederdag zelf kun je de Flowerbombs maken op het terras aan de haven. Er zijn twee momenten die dag dat de workshop gegeven wordt en er zit vanwege de 1,5 meter afstand een maximaal aantal deelnemers aan, dus zorg dat je er op tijd bij bent!

Op zondag 9 mei kun je de workshop op deze tijden volgen:
12.00-13.00 uur
13.30-14.30 uur

Wat kost het?

Je betaalt € 50,- euro voor twee personen. Hierin zitten de materialen voor de workshop, de workshop zelf en de mini high-tea bij inbegrepen! Super leuk om te doen dus.

Ik wil dit doen met Moederdag. Waar kan ik me aanmelden?

Je kunt je aanmelden door een e-mail te sturen naar terrasaandehaven@gmail.com.

flowerbombs maken online workshop werk aan de winkel

Hier kun je vanaf 28 april a.s. Terras aan de Haven weer vinden:

Please follow and like us:

Hotspots, tips en win acties in je mailbox?