3-gangen menu bij restaurant de beren
Ga jij met een groep vrienden, je gezin of de hele familie een avond uit eten? Dan is het 3-gangen menu bij de Beren een tip voor jou!

De dagen worden weer donkerder en dan merk ik, dat ik weer meer de behoefte heb om lekker buiten de deur te eten. Gezellig in een restaurant, kaarsjes aan, een verlichte stad en fijne mensen om me heen! Heerlijk. En dan vooral lekker lang tafelen. En dat kan prima met het 3-gangen menu bij de Beren op het Paleiskwartier.

Met een prachtig uitzicht op de paleisvijver en de prachtige wijk achter het station, kan je hier heerlijk zitten en gezellig eten. Het is jammer dat het nu zo koud wordt, want in de zomer is het fijn om een plekje te bemachtigen op het fijne terras. Maar eerlijk is eerlijk, binnen zit je ook gewoon kei gezellig.

3-gangen menu

Sinds vorige week kan je bij de Beren niet alleen terecht voor het uitgebreide menu, een hoofdgerecht of de “dare to share“, maar is het 3-gangen menu ook weer terug op de menukaart. Je kunt kiezen uit verschillende voor- hoofd- en nagerechten voor maar €29,50.

Vegetarische opties

Bij iedere gang zitten er 2 of meer vegetarische opties tussen, waaronder een tomatensoep en een red carrot burger. Maar zo is de kipsaté (zie foto boven), ook als vegetarische variant te bestellen. Zo is er voor ieder wat wils.

Met wie ga jij naar Restaurant de Beren?

Of je nou naar de film gaat, uit eten bent met de familie, collega’s (of een andere grotere groep) of gewoon met z’n tweeën, dat kan bij Restaurant de Beren. Het 3-gangen menu is voor iedereen geschikt. Er is ook een allergenen kaart.

Kom je met een grotere groep, dan kan je kiezen uit het 3-gangen menu of het “dare to share” menu. Bij dit laatste menu krijg je verschillende rondes met kleinere gerechtjes die je kunt delen (zoals hieronder).

Deze gerechtjes zijn ook los te bestellen en kan je dus ook, naast je gewone gerechten of 3-gangen menu bijbestellen. Als extraatje, of gewoon om eens te proeven!

Voor meer informatie over Restaurant de Beren of om te reserveren ga je naar de website.

Restaurant de Beren vind je hier:

Please follow and like us:

Hotspots, tips en win acties in je mailbox?