Zoek jij nog een fijn restaurant in Den Bosch voor het hele gezin deze herfstvakantie? Neem dan zeker een kijkje bij Brasserie La Porte...

Het is natuurlijk heerlijk om tijdens de herfstvakantie lekker de stad in te gaan en na het shoppen een hapje te eten in een van de restaurants. Maar woon je in de Maaspoort en wil je niet te ver buiten de deur eten, heb je geen zin in de drukte van de stad, of wil je gewoon eens iets anders proberen? Ga dan vooral eens een kijkje nemen bij Brasserie La Porte op de Maaspoort.

Ik had er al eens afgehaald (tijdens de lockdown) en heb er ook al vaker foto’s gemaakt (nee niet alles wat je op de foto’s ziet heb ik op een avond gegeten haha!), maar ik had nog nooit in het restaurant zelf gegeten. Daarom waren Fleur en ik uitgenodigd om de beleving in de brasserie eens mee te krijgen.

We kwamen binnen en werden gelijk heel gastvrij verwelkomd, waarna we onze tafel kregen toegewezen. Wij begonnen lekker met wat kleine borrelhapje, en gingen daarna voor een driegangen menu. Ik vind het eten bij La Porte erg lekker. Wij besloten om de gerechtjes te delen, zodat we van alles wat konden proeven. Onze favorieten van deze menukaart? De ham & meloen ” Greek style”, de kip van ‘t spit en de biefstuk Bali.

Naast het eten vonden wij de beleving ook erg goed. Vriendelijke en oplettende bediening, we kwamen niets te kort en ze vinden het leuk om je te adviseren als je er met de gerechten niet helemaal uit komt.

Kidsproof dineren

Maar Brasserie La Porte is voor kinderen ook echt top (ja Bossche Broekies, opgelet), want naast de bekende friet met frikandel, kunnen de kinderen ook echt een driegangen menu bestellen. Denk aan carpaccio, biefstuk of een witvisje. Er zijn ook genoeg vegetarische opties.

Thuis genieten van La Porte

Wil je wel het gemak van een restaurant, maar zit je liever op de bank met een dekentje met een film, of romantisch aan de keukentafel? Dan is het op woensdag t/m zondag ook mogelijk om gerechten af te halen. Hier hebben ze een speciaal afhaalmenu voor op de website.

Brasserie La Porte Maaspoort
Brasserie La Porte

Wij hebben een hele fijne avond gehad en ik kan dit restaurant zeker aanraden. Gezellig zitten, een ruime menukaart met veel lekkere gerechten, bestel er een glas wijn of een cocktail bij en je hebt een heerlijk avond.

Op het filmpje hieronder zie je een kleine compilatie van onze avond bij Brasserie La Porte:

Voor meer informatie over Brasserie La Porte klik je op de knop hieronder.

Brasserie La Porte vind je hier:

Maaspoortweg 207
5235 KD ‘s-Hertogenbosch

Please follow and like us:

Hotspots, tips en win acties in je mailbox?