Lekker en onbezorgd picknicken in Den Bosch doe je met de luxe picknickmand van Picknickbezorgd.nl. Wij hebben het voor je getest...

Ken je dat? Het is super lekker weer en je gaat gezellig met je date of vrienden en vriendinnen even borrelen in het park. Wat heb je nodig? Een koeltas, een kleed, glazen? Nee kan kapot, doe maar plastic.. En heb je trouwens ook aan plankjes gedacht? En hoe kom je daar? Met de fiets, auto, lopes te voet? Gedoe! Nou, nergens voor nodig dus. Want Picknickbezorgd.nl komt alles bij je bezorgen en regelt een compleet verzorgde, onbezorgde picknick beleving.

Of het ECHT onbezorgd is? Dat hebben wij alvast even voor je getest…

luxe picknickmand van picknickbezorgd.nl

Wat is het en hoe werkt het?

Picknickbezorgd.nl is een initiatief van Culinaire cadeauwinkel Barrique in de Vughterstraat. Hier verkopen ze heerlijke (streek)producten en delicatessen die perfect zijn voor een heerlijke avond of om als cadeau te geven. Maar waarom zou je daar overdag ook al niet gewoon van kunnen genieten op een zomerse dag? Dat dachten ze bij Barrique dus ook.

Je bestelt op de website een picknickmand (en eventuele extra’s) op een van de 7 mogelijke locaties. Wij kozen voor locatie stadspark Mariënburg. De mand kan iedere dag tussen 12.00-16.00 per fiets bezorgd worden. Het enige wat je mee hoeft te nemen is goede zin. Je zorgt dat je een kwartier voor de afgesproken tijd aanwezig bent ivm de in- of uitlooptijd van de fietsende bezorger. Na twee uur picknicken worden alle spullen weer “opgepickt”, haha!

Ideaal toch?

Wat zit er allemaal in en wat kost het?

De luxe picknickmand + service kost 50 euro en de mand is voor 2 personen. Dit is inclusief een gekoelde fles Verdejo, een fles koud water, een baquette, tapenades, kaasjes, charcuterie, pastrami wraps met truffelmayo en nog veel meer. Ook nog een lekker Italiaans koekje al dessert. De mand is nog verder uit te breiden met bijv. aardbeien, een kidsbox of truffelkaas.

luxe picknickmand van picknickbezorgd.nl

Wil je liever bier i.p.v. wijn, dan is dat mogelijk en je kunt de mand ook alcoholvrij laten maken met een biologische vruchtensap van landgoed Mariënwaerdt.

Wanneer kun je de mand van Picknickbezorgd.nl bestellen?

Je kunt met Picknickbezorgd.nl 7 dagen in de week picknicken tussen 12.00-16.00 uur. De mand kun je tot een uur van te voren bestellen, dus zelfs als je een spontane date hebt, is dit ideaal!

Wat als het slecht weer wordt?

De fietskoeriers komen de luxe picknickmanden altijd bezorgen. Ook met een buitje. Hiervoor zijn er speciale schuillocaties. Daar hebben wij gelukkig geen gebruik van hoeven maken. Wij hadden heerlijk weer.

luxe picknickmand van picknickbezorgd.nl

Wij vonden het erg leuk om een keer onbezorgd te picknicken. Ideaal om niet te hoeven sjouwen met spullen, gewoon uit glas te kunnen drinken en thuis vervolgens niet de kruimel- en knoeivlekken uit te hoeven wassen. Dat is fijn!

luxe picknickmand van picknickbezorgd.nl

Daarbij zijn de hapjes die we kregen ook heerlijk. Verse en mooi dun gesneden vleeswaren, de Bocconcino Alta Langa, een romig zacht Italiaans kaasje was echt een heer-lijk kaasje en de rest was ook gewoon lekker en goed verzorgd.

Omdat de mand voor twee personen is, hadden wij zelf wat extra lekkere hapjes bijbesteld, omdat we met z’n drieën waren. Handig dat dat kan.

luxe picknickmand van picknickbezorgd.nl

Goede tip! En helemaal leuk om dan het Brabants Vakantieboek mee te nemen.. die vind je gewoon bij mij in de webshop!

Wil jij altijd goed op de hoogte gehouden worden van alle nieuwtjes en tips in Den Bosch? Meld je dan aan voor de maandelijkse nieuwsbrief van Bossche Buik en mis niets.

Deze blog is een betaalde samenwerking met Picknickbezorgd.nl. Lijkt het jou ook leuk om samen te werken met, of te adverteren op Bossche Buik? Stuur dan gerust een vrijblijvende mail naar samenwerken@bosschebuik.nl.

Please follow and like us:

Hotspots, tips en win acties in je mailbox?