winactie ROOTS Den Bosch
Als je dan toch zo veel in huis moet zijn, kun je het maar beter gezellig maken! En dat lukt zeker met deze leuke tegeltableaus van ROOTS, die jij kunt winnen!

Ben jij al eens bij ROOTS binnengelopen? Bij deze nog redelijk nieuwe winkel (eerder bekend als Frou Frou) kun je terecht voor de leukste producten voor woon- en slaapkamer, of de keuken. Een boutique waarin “thuis” voorop staat.

winactie ROOTS Den Bosch

Ik word erg vrolijk van het mooie servies, de plantjes en de yogastudio achter in de winkel. Maar daarnaast is het ook kei gezellig om even een praatje te maken met de creatieve en leuke eigenaresse Layla. Veel dingen die je in de winkel kunt kopen zijn met liefde ingekocht of handgemaakt. Hoe leuk?!

winactie ROOTS Den Bosch
winactie ROOTS Den Bosch

Sinds kort maakt Layla ook tegeltableaus die kei leuk zijn voor in de keuken, de woonkamer of de kinder- en slaapkamer. En wat NOG leuker is? Jij kunt er eentje naar keuze winnen! Yes!!

winactie ROOTS Den Bosch

Wat kun je precies winnen?

Je maakt kans op een super leuk tegeltableau naar keuze bij ROOTS. er zijn verschillende prints en verschillende maten. Keuze genoeg dus. Ik ben zelf een enorme fan van de kreeft en de Frida Kahlo.

winactie ROOTS Den Bosch

Wat moet je ervoor doen?

  • Like de Facebook en/of Instagram pagina van Roots en Bossche Buik.
  • Like de post van de win-actie op Facebook en/ of Instagram (dubbel meedoen is dubbel kans).
  • Laat in een reactie weten welk plekje jouw tegeltableau in huis gaat krijgen. Je mag natuurlijk ook iemand taggen die volgens jou een tableau verdient!
  • Je kunt meedoen t/m zondag 19 april a.s. Op maandag 20 april maak ik in de avond de winnaar bekend.

Wil je nou zelf een keer een kijkje nemen bij ROOTS, kijk dan even op Facebook en Instagram, of loop even binnen in de winkel:

Please follow and like us:

Hotspots, tips en win acties in je mailbox?