kerstpakket coffeelab den bosch
Wist je dat Coffeelab nu ook een eigen stoutbiertje heeft gemaakt met Brouwerij d'n Draok? Jij maakt nu kans op een leuk bierpakket met de coffeelab Stout en een zak verse koffie.

Waar start jij je dag het liefst mee op? Ik drink graag een kopje koffie in de winkel. Zonder melk, zonder suiker, gewoon lekker zwart. En soms vind ik het ook heerlijk om een ochtend te werken bij één van mijn favoriete hotspots in Den Bosch; Coffeelab. Zij hebben daar namelijk heerlijke koffie. Maar dat is niet het enige dat zij hebben. Ze hebben namelijk onlangs met brouwerij d’n Draok een biertje ontwikkeld. Dit biertje heet “goeiesmorgens”. En daarom mag ik een een leuk koffie- en bierpakket weggeven voor deze donkere dagen.

kerstpakket coffeelab den bosch

Nou is dat bier niet per se bedoeld om je dag mee te starten, maar het is wel een super lekker biertje waarmee je bijvoorbeeld de avond kun starten, of een dag kunt afsluiten. Dit pakket zorgt dus voor een hele dag plezier, haha!

kerstpakket coffeelab den bosch

WEETJE: “Goeiesmorgens” is een lekker stout bier, waarbij de koffie is meegegaan in het brouwproces. De smaak is er dus niet later pas een toegevoegd.

Wat kun je precies winnen?

  • Een koffie- en bierpakket, bestaande uit een zak verse koffiebonen en twee flesjes “goeiesmorgens” bier.
koffie- bierpakket coffeelab adventskalender

Wat moet je ervoor doen?

  • LIKE het giveaway bericht op Facebook en/of Instagram.
  • Laat in een reactie weten met wie jij dit pakket soldaat wil maken tijdens de feestdagen. Dit kan ook op de website zelf.
  • De post delen mag (extra winkans), maar dit is niet verplicht.
  • Je kunt meedoen t/m 8 december. In de avond maak ik de winnaar bekend via de stories.
  • Als je je gewonnen prijs deelt op socials, vergeet dan niet Coffeelab en Bossche Buik te taggen.

Wil je sowieso een keer koffie drinken bij Coffeelab? Dat kan! Ze zitten tegenover het station, dus voor de ov-reizigers onder ons, is dat super fijn. Maar je kunt er ook gewoon heerlijk lunchen of flexwerken.

koffie- bierpakket coffeelab adventskalender

Hier kun je coffeelab vinden:

Please follow and like us:

Hotspots, tips en win acties in je mailbox?