win een loavies bon bij hey den bosch
Zoek jij nog een mooie party outfit voor de feestdagen? Het shoppen wordt nog veel leuker met een cadeaubon van Hey Den Bosch. En die kan jij winnen...

Heb jij al een perfecte party outfit voor kerst of oud en nieuw? Ik vind het altijd heerlijk om me net iets meer uit te dossen als er een feestje is. En een feestelijke outfit scoor je natuurlijk bij Hey Den Bosch (voor de dames dan, sorry heren…). En nou heb ik iets heeeel leuks voor alle girls who love Hey. Hey geeft namelijk een cadeaubon weg. Zo maak jij de feestdagen helemaal compleet.

win een cadeaubon van Hey Den Bosch
win een cadeaubon van Hey Den Bosch

Wat kun je precies winnen?

  • een cadeaubon van Hey Den Bosch t.w.v. 30 euro. Hiermee scoor jij een super leuke, feestelijke top outfit voor de feestdagen.
win een cadeaubon van Hey Den Bosch

Wat moet je ervoor doen?

  • Like de post op Instagram en/of Facebook (dubbele like is dubbel kans)
  • Laat in een reactie weten waar jij deze feestdagen heerlijk gaat borrelen, dansen en sjansen in je partyoutfit en tag iemand die deze bon ook zeker wil winnen!
  • Delen van de winactie is lief, niet verplicht.
  • Je kunt meedoen t/m 6 december. 7 december maak ik de winnaar bekend via de stories.
  • Als je hebt gewonnen nemen we contact met je op. Je kunt de cadeaubon dan bij Hey Den Bosch ophalen (en eventueel meteen besteden).
  • Het zou natuurlijk helemaal geweldig zijn als jij een mooie foto plaatst van het gewonnen setje. Vergeet je dan niet om Hey Den Bosch en Bossche Buik te taggen?
win een cadeaubon van Hey Den Bosch
win een cadeaubon van Hey Den Bosch

Wil jij sowieso een leuke outfit scoren van Hey? Loop dan lekker even de winkel binnen en geniet van de leuke merken als Loavies, Ydence en A Brend.

Hier kun je Hey Den Bosch vinden:

Please follow and like us:

Hotspots, tips en win acties in je mailbox?