Support your locals

Het is voor mij sowieso altijd een feestje om mijn (luxe) boodschappen op andere plekken dan de supermarkt te doen. Ik kom graag op de markt en vind het ook leuk om te kletsen en samen te werken met de kleine ondernemer. En tijdens deze verschrikkelijke Corona crisis kunnen deze ondernemers onze hulp extra goed gebruiken. It’s time to support your locals.

support your locals: Oven Aan, Kom Eraan

Daarom heb ik op deze pagina een overzicht gemaakt met toffe (vind ik dan) winkels die gewoon open zijn of online verder gaan met leuke acties, horecazaken die (extra) gaan bezorgen of waar je een heerlijk maaltje kunt afhalen en ondernemers die samenwerken aan toffe projecten. Stuk voor stuk toffe locals die het super waard zijn om te steunen.

support your locals: Bakkerij Royal
support your locals: Bakkerij Royal
Support your locals: De lekkere man
Support your locals: De lekkere man

Onze ondernemers zorgen er het hele jaar voor dat ons niets te kort komt, dus nu is het aan ons om hen te helpen. Samen komen wij de crisis wel door! #supportyourlocal #supportyourlocals

support your locals: Frenchie Café
support your locals: Frenchie Café
support your locals: Ben's Favourites
support your locals: Ben’s Favourites

Wil je meer over de acties, openingstijden en (extra) service weten? Bezoek dan even de website of socials van de betreffende local! Omdat er momenteel zo veel verandert wegens de extra maatregelen is dit niet allemaal bij te houden!

support your locals: Tante Wonnie

LET OP: de meeste acties gelden voor mensen die in Den Bosch wonen. Woon je in de omgeving van Den Bosch? Kijk dan even extra goed naar de voorwaarden rondom bezorgen etc.

support your local: stadscafé de Basiliek
support your locals: Stadscafé de Basiliek
support your locals: Dank voor de goede zorg

Bakkers:

SMAAK PATISSERIE DEN BOSCH
SMAAK patisserie

Eet jij ook graag een verse boterham bij je ontbijt, zoek je een lekker gebakje voor een klein (nu natuurlijk maar maximaal 3 personen) feestje, of heb je onwijs veel zin in worstenbroodjes? Dan ben je op deze plekken in Den Bosch aan het juiste adres! Kijk hier…

Culinair shoppen:

Bij de Zuivelhoeve stel jij een heerlijke kaasplank samen voor bij de borrel.

Ga jij dit weekend lekker borrelen, heb je een feestje, of zoek je en lekker flesje wijn voor bij het eten? Bij deze zaken in Den Bosch kun je super goed culinair shoppen.

Kleding, cadeaus en overig:

In Den Bosch kun je onwijs leuk shoppen. De binnenstad heeft een hoop leuke boetiekjes, conceptstores en kledingzaken die uniek zijn. Helaas zijn er op dit moment veel winkels gesloten. Maar niet allemaal!

kleding shoproute den bosch
SHOPROUTE: 10x kleding shoppen in Den Bosch

Bij een aantal leuke zaken kun je op afspraak komen winkelen, mag je met een max. aantal klanten naar binnen, of kun je via de social kanalen gewoon je garderobekast aanvullen. Ook voor leuke cadeautjes kun je nog bij een aantal winkels terecht. Hier heb je een overzicht van een aantal winkels met leuke en toffe initiatieven!

Samenwerkingen:

Het is in deze tijd zwaar voor de kleine ondernemer. Maar gelukkig ontstaan er ook hele mooie dingen. Er komen gave acties online, er worden hele gave initiatieven ondernomen, mensen komen in actie voor de vitale beroepen en ondernemers steken de slaan de handen ineen (figuurlijk dan hè, want letterlijk kan even niet), met mooie samenwerkingen. Ik heb een aantal van deze samenwerkingen voor je op een rijtje gezet. Echt de moeite waard om even te bekijken. Lees verder…

SUPPORT YOUR LOCALS DEN BOSCH LOCAL HEROES BOX
De Local Heroes Box zit vol met mooie producten van diverse Bossche locals.

Thuis uit eten, lunchen en borrelen

Krijg jij van dit lekker weer toch veel zin om uit eten te gaan? Werk jij de hele dag thuis en heb je zin in een zakelijke lunch of ga je lekker webcam borrelen met je vrienden, familie en/of collega’s? Bestel dan een lekkere maaltijd, borrelplank of een stevige lunch bij een van deze Bossche locals.

Restaurant Indonesia Bandung

Online workshops, proeverijen en DIY’s.

EVENT 10 en 24 april: Hellobier online bierproeverij

Omdat evenementen in deze tijd helaas niet door kunnen gaan en we in groepen helaas niet kunnen borrelen heeft Hellobier iets tofs bedacht; een online bierproeverij. Op 10 april zal eigenaar Job via een livestream de proeverij verzorgen waarbij 4 bieren geïntroduceerd zullen worden! Wil jij hier meer over weten of gewoon meedoen? Klik dan hier voor meer info.

foodtour typisch bosch kuukskes

Workshops bij Werk aan de Winkel

Conceptstore Werk aan de Winkel is een onwijs leuke mini- warenhuis met Green bar en workshops. Helaas is de winkel momenteel alleen open op afspraak, MAAR ieder weekend zijn er wel online workshops te volgen. Bestel van tevoren de benodigdheden online en volg via een livestream de workshop. Voor meer informatie kijk je even hier

leuke workshops bij Werk aan de Winkel