RIES ETEN EN DRINKEN DEN BOSCH
Ben jij al eens bij Ries Eten en Drinken in de Kruisstraat geweest? Met Social Deal kun je nu met een verrassingsmenu kennis maken met dit restaurant.

Met Social Deal kun je nu bij Ries Eten en Drinken een verrassingsmenu kopen van 3 gangen. Ries is een klein, knus restaurant en zit sinds 2010 in de Kruisstraat in Den Bosch. Hier kun je genieten van gerechten die geïnspireerd zijn uit de wereldkeuken, maar wel met mooie producten uit eigen streek.

RIES ETEN EN DRINKEN SOCIAL DEAL

Voor eigenaar en chef-kok Richard Merks kwam zijn droom tot werkelijkheid, toen hij zijn eigen restaurant in de binnenstad opende. Richard heeft door verschillende reizen te maken en op hoog niveau te koken veel vakmanschap opgedaan en laat dit graag in zijn gerechten aan de gasten zien. Hierbij werkt hij graag met streekproducten, maar laat hij zich wel inspireren door gerechten uit de wereldkeuken. Met natuurlijk een lekker (bijpassend) glas wijn.

RIES ETEN EN DRINKEN SOCIAL DEAL

Jij kunt nu ook kennis maken met restaurant Ries Eten en Drinken in de leukste binnenstad van Nederland. Met dit verrassingsmenu geniet je vooraf van een visgerecht en bij het hoofgerecht van een vleesgerecht. Tot slot krijg je nog een zoet nagerecht. Bij alle drie de gangen kun je kiezen voor een (bijpassende) wijn. De drankjes zijn niet inbegrepen bij het menu, maar dat is eigenlijk meestal bij de Socials Deals.

Wij hebben zelf bij het voor- en hoofdgerecht voor een huiswijn gekozen en bij het toetje voor een lekkere dessertwijn.

RIES ETEN EN DRINKEN SOCIAL DEAL

Maak kennis met Ries Eten en drinken en laat je inspireren door de gevarieerde en kleurrijke bordjes van chef-kok richard Merks. Laat je verrassen met drie gangen die met smaak, liefde en toewijding worden bereidt. Je betaalt met Social Deal nu maar liefst 22,50 euro in plaats van 37 euro.

RIES ETEN EN DRINKEN SOCIAL DEAL

Ries Eten en Drinken kun je hier vinden:

Voor nog meer leuke restaurants in Den Bosch klik je hier

Please follow and like us:

Hotspots, tips en win acties in je mailbox?