win: roti rollen bij tante wonnie
Ben jij gek op Surinaams eten en heb je geen zin om de laatste dagen van 2019 nog te koken? Je maakt nu kans op roti rollen van Restaurant Tante Wonnie

Na die feestdagen is het ook heerlijk om even niet te hoeven koken. Ik maak me er best schuldig aan dat ik het heerlijk vind, om buiten de deur te eten, of soms even iets af te halen. Een van mijn favoriete hotspots in Den Bosch is Tante Wonnie. En speciaal voor de mensen die niet willen koken de laatste dagen van 2019, geeft Tante Wonnie 4x 2 rotirollen weg. Zo lekker!! Je hoeft hem trouwens niet per se voor 2020 op te halen, dit kan ook in het nieuwe jaar!

win: roti rollen bij tante wonnie
win: roti rollen bij tante wonnie

Tante Wonnie is een van de weinige zaken in de stad die lekker Surinaams eten hebben. Sinds de zomer heeft Nick van Rijn de zaak overgenomen en hij heeft mooie plannen voor de zaak. Zo staat Tante Wonnie sinds kort ook op Thuisbezorgd en verandert binnenkort de menukaart. Maar ook in het restaurant zelf gaat er het een en ander veranderen. Mooie plannen voor 2020!

win: roti rol bij tante wonnie

Maar eerst ronden we dit jaar af met een kleine preview van de nieuwe kaart. Ik mag namelijk 4x 2 roti rollen weggeven voor de mensen onder ons die van Surinaams eten houden, geen zin hebben om te koken, of gewoon net zo gek op roti zijn als ik! Deze roti rollen zijn nu dus nog niet te bestellen, maar jij kunt hem als een van de eersten proeven. En hij is lekker ( Ik moest natuurlijk wel even weten wat jullie kunnen winnen, haha)

afhalen bij Tante Wonnie

Wat kun je precies winnen?

  • Je maakt 4x kans op 2 rotirollen die je bij Tante Wonnie mag afhalen. Op de foto’s zie je hoe 1 roti rol eruit ziet. Je krijgt er hier dus twee van!
win: roti rollen bij tante wonnie

Wat moet je ervoor doen?

  • LIKE de Facebook- en / of Instagrampagina van Tante Wonnie en Bossche Buik.
  • LIKE het bericht van de win-actie.
  • TAG degene met wie jij deze hele fijne roti rollen soldaat gaat maken en waarom de ander dit verdient.
  • Je kunt de hele dag (27 december) meedoen. Op 28 december maak ik de winnaars bekend.
win: roti rol bij tante wonnie
win: roti rollen bij tante wonnie

Ben jij ook gek op Surinaams eten? Loop dan sowieso een keer binnen bij Tante Wonnie in de Hinthamerstraat.

Tante Wonnie kun je hier vinden:

Please follow and like us:

Hotspots, tips en win acties in je mailbox?