Buikie's box den bosch.

NIEUW: Buikie’s Box. Dé box met de leukste producten van lokale ondernemers

De Bossche ondernemers kunnen wel een steuntje in de rug gebruiken! Daarom heeft Bossche Buik vanaf nu “Buikie’s Box”. Vol mooie producten van onze locals.

Afgelopen week heb ik eens flink na zitten denken over hoe ik iets kan doen voor alle lieve ondernemers in de retail en horeca waar ik het hele jaar door mee samenwerk. Want Den Bosch is prachtig, maar op dit moment ook erg kwetsbaar! En daarom heb ik vanaf vandaag “Buikie’s Box”! Een pakket vol met leuke producten van lokale ondernemers die wel even een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Deze keer doen er maar liefst 12 ondernemers mee en zit “Buikie’s Box” dus vol met de leukste producten voor een heerlijke, gezellige avond.

meneer de bakker den bosch
Meneer de Bakker doet ook mee met Buikie’s Box

Leuke ondernemers zoals Meneer de Bakker, Eetbar de stadt, Stadscafé de Basiliek, Barrique Culinair & Cadeau en Slagerij ‘t Stokpaardje doen mee. Houd de socials in de gaten om te zien wie er nog meer een bijdrage leveren aan dit leuke pakket.

de stadt sambal dehn-is
Eetbar de stadt is een van de deelnemende ondernemers!

Omdat het de eerste keer is dat Bossche Buik een box lanceert, stellen we deze week 50 boxen beschikbaar die je t/m uiterlijk 22 oktober kunt bestellen. op 24 oktober kun je je box ophalen bij Ben’s Favourites Wine & More (verwersstraat 59). DUSS.. wees er snel bij!!

Ben's favourites buikie's box
In dit mooie pand kun je Buikie’s Box afhalen.

Wat kost de Box?

De box kost 49,50 euro en bestaat uit 12 producten van lokale ondernemers! Zowel verse als houdbare producten, zodat je wat langer van de box kunt genieten!

Ik wil Buikie’s Box! Wat moet ik doen?

  • Stuur een mailtje naar Bossche Buik en laat weten hoeveel boxen je wil bestellen
  • Je krijgt een mailtje terug met een tikkie van het aantal boxen x 49,50 euro erin.
  • Zodra het tikkie is betaald kom je op de lijst en kun je op zaterdag 14 november van 11.00-17.00 uur de box ophalen bij Ben’s Favourites in de verwersstraat 59.

Ik heb hier heel veel zin in! Hopelijk tot zaterdag!!

Ik ben ondernemer en ik heb een tof idee voor Buikie’s Box!

Dat vind ik helemaal leuk! Stuur vooral een berichtje naar Bossche Buik en dan kijken we naar de mogelijkheden. Ik vind het kei leuk om met je samen te werken!

Please follow and like us:

2 thoughts on “NIEUW: Buikie’s Box. Dé box met de leukste producten van lokale ondernemers

  1. Is het geen leuk idee om support your locals kerstpakketten samen te stellen. Ik denk dat heel veel (Bossche) bedrijven hier wel oren naar hebben om op deze wijze hun collega ondernemers die het zwaar hebben op deze manier ook een steuntje in de rug te geven en het is weer eens wat anders dan de standaard kerstpakket.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

PARKEERGARAGES

PARKEREN PARKEERGARAGE DEN BOSCH

Den Bosch heeft verschillende parkeergarages in en rond het stadscentrum, waar je je auto kunt parkeren. Je vindt ze hier...

GRATIS STADSBUSSEN

GRATIS HOP-ON HOP-OFF STADSBUSSEN

Wist je dat er in 's-Hertogenbosch ook gratis hop-on en hop-off stadsbussen zijn die je bij verschillende locatie brengen? Hier vind je er meer informatie over...

OPENBAAR VERVOER

TREINSTATION DEN BOSCH

Je kunt 's-Hertogenbosch natuurlijk ook met de bus of trein bereiken. Hier lees je er meer over...

GRATIS FIETSENSTALLINGEN

GRATIS FIETSENSTALLING DEN BOSCH

Wist je dat je in Den Bosch je fietsen gratis kunt stallen? Hier vind je de gratis fietsenstallingen in de stad.