SHOPPEN DEN BOSCH JUUL
Met deze shoproute kom je langs 10 superleuke winkels in Den Bosch, om lekker voor kleding te shoppen. Even wat anders dan de welbekende Zara, H&M of Only.

Ben jij een dag in Den Bosch en wil je lekker kleding shoppen? Maar wil je eens een keer wat andere winkels zien, dan de welbekende Only, H&M en Zara? Dan heb ik hier 10 leuke winkels (inclusief route) voor je op een rij gezet, waar je zeker even moet gaan kijken

SHOPPEN DEN BOSCH KOEKWAUS

Hey Den Bosch

In deze leuke winkel aan de minderbroederstraat kun je terecht voor je favoriete merken zoals Loavies en Champion. Voor heerlijke, vrolijke kleuren, dierenprintjes en (woon)accessoires kun je hier terecht!

Minderbroederstraat 33, 5211 EL ‘s-Hertogenbosch

SHOPPEN DEN BOSCH HEY DEN BOSCH

My Jewellery Den Bosch

My Jewellery heeft sinds kort een nieuwe boutique in de stad en daar wordt je echt blij van. DE plek waar je lekker kunt shoppen voor de leukste kleding, earcandy, kettingen en telefoonhoesjes. Kortom, dit wil je!

Snellestraat 37, 5211 EM ‘s-Hertogenbosch

kleding shoppen in den bosch

Liefste Boutique

Bij de meiden van Liefste kun je terecht voor super leuke, vrolijke jurkjes, rokjes en pakken. Heb je je favoriete outfit gevonden? Scoor dan gelijk ook even een leuk cadeautje voor je beste vriendin, je moeder of jezelf! Want ze hebben bij Liefste ook de leukste (woon) accessoires.

foto: indebuurt Den Bosch

Snellestraat 16, 5211 EN ‘s-Hertogenbosch

KOEKWAUS

Bij de meiden van KOEKWAUS kun je terecht voor de leukste cadeautjes, mooiste kleding en tofste accessoires. Van het mooie, licht pand in de Vughterstraat word je helemaal blij en kijk je je ogen uit. En je wordt er super leuk geholpen.

Vughterstraat 19, 5211 EW ‘s-Hertogenbosch

Juul

Bij Juul kun je terecht voor de leukste kleding, schoenen en accessoires. Als je langs de winkel komt, word je gelijk naar binnen gelokt door de vrolijke lampionnen en de super uitnodigende kleuren. Zoek jij een leuke outfit voor een feestje, je werk of een avondje uit? Dan zit je hier goed!!

Kolperstraat 9, 5211 KB ‘s-Hertogenbosch

Jutt

Dit is het jongere zusje van Juul, die je hierboven al voorbij zag komen. Deze winkel heeft dezelfde uitstraling en “snoepjes” als haar grotere zus, maar dan voor een iets zachter prijsje. Dus zit jij aan het einde van de maand, of ben je iets krapper bij kas? Dan is Jutt jouw winkel.

Ze verkopen er trouwens sinds kort ook een van mijn favoriete merken: Wander to Wonder. De kleding hiervan was tot voor kort alleen online te bestellen, maar is sinds kort dus ook hier te vinden!!

Kolperstraat 25-a, 5211 KB ‘s-Hertogenbosch

Hello Den Bosch

Bij Hello Den Bosch (ja, de grote zus van Hey) ben je aan het goede adres voor de leukste merken, waaronder bijvoorbeeld Pinned by K en Colourful Rebel. En voor de mannen is deze winkel ook erg geschikt.

Fonteinstraat 2, 5211 HP ‘s-Hertogenbosch

Essentiel Antwerp

Van deze winkel word ik zo blij. Als je van glitters, kleuren, pailletten en printjes houdt, ben je hier écht aan het juiste adres. Je moet een iets dikkere portemonnee hebben voor deze winkel in vergelijking met de andere tips, maar het is wel de moeite waard. Ook deze winkel is voor zowel dames als heren.

Fonteinstraat 9-15, 5211 HP ‘s-Hertogenbosch

essentiel antwerp den bosch voorgevel

WESTSIDE

Dit is een hele toffe winkel. Naast de leuke, bekendere kledingmerken voor zowel vrouwen als mannen, verkopen ze hier ook hele toffe (woon)accessoires, planten en boeken. De moeite waard om even binnen te lopen.

Verwersstraat 19-21, 5211 HT ‘s-Hertogenbosch

Het Gasseltje

Bij nieuwe kleding horen natuurlijk ook leuke accessoires. En daarvoor ben je bij Het Gasseltje aan het juiste adres. Het is hier een walhalla voor de mooiste oorbellen, kettingen en armbanden. Mocht je meer oorbellen willen dan dat je gaatjes hebt, dan kun je die ter plekke ook nog bij laten schieten (dat heb ik serieus een keer gedaan, haha!)

foto: Den Bosch City App

Gasselstraat 10, 5211 KJ ‘s-Hertogenbosch

Klaar met kleding shoppen en zoek je nog een leuk culinair cadeautje? Kijk dan vooral even hier

Please follow and like us:

Hotspots, tips en win acties in je mailbox?