Authentieke gerechten eten bij mama met Mommy’s Food

MOMMY'S FOOD DEN BOSCH

Je hebt het op de socials bij mij al een aantal keer voorbij zien komen. De heerlijke Vietnamese gerechten door mama gemaakt. Mijn mama? Neee, door Mommy’s food. Een thuiskok uit de Maaspoort en momenteel een van mijn favorieten onder de afhaalmaaltijden in Den Bosch.

MOMMY'S FOOD DEN BOSCH

Wat is Mommy’s Food?

Eten zoals mama het maakt. Nee, ik bedoel niet die pizza’s van tv, maar écht eten. Nostalgie, sentiment en vooral comfort. Een maaltijd waarbij je even thuiskomt. Dat is het toffe concept van Mommy’s food. Eigenaar Minh en mama Linh willen de Vietnamese keuken bij andere families in huis halen.

MOMMY'S FOOD DEN BOSCH

Minh vertelt: “Als ik bij vrienden thuiskom en mee mag eten, is het stukje authenticiteit en de gastvrijheid heel belangrijk. Je voelt je ergens helemaal thuis en dat zorgt voor een totaalbeleving. Dat gevoel willen wij terug laten komen in ons eten”.

MOMMY'S FOOD DEN BOSCH

Een belangrijk onderdeel hiervan is ook het stukje service. Gastvrijheid en de gasten staan voorop. Mommy’s food geeft je het gevoel dat je steeds wil terugkomen. Niet alleen voor het eten, maar ook voor het gevoel.

MOMMY'S FOOD DEN BOSCH

Hoe kun je met Mommy’s Food mee eten?

Iedere week kun je op vrijdag en zondag mee eten met mama Linh. Het menu komt van te voren op de sociale kanalen te staan en is een kleine kaart met een aantal vaste gerechten. Eens per maand zit er ook een verrassingsgerecht bij en 1-2 keer in de maand is er ook een “vega vrijdag”. Je kunt dan zowel voor de vega gerechten, als gerechten met vlees/ vis kiezen.

MOMMY'S FOOD DEN BOSCH

Je kunt de gerechten dan kant-en –klaar ophalen bij mama thuis. Betalen doe je via een Tikkie. Super eenvoudig!

Bij Mommy’s food wordt er ook goed gelet op duurzaamheid. Zo zijn alle verpakkingen die ze gebruiken afbreekbaar en kun je zelfs de “plastic” deksels bij het restafval gooien. Daar is over nagedacht. Top!

MOMMY'S FOOD DEN BOSCH

Mijn favoriete gerechten?

Ik heb nu al een paar keer bij mama gegeten en ik ben echt een mega fan! Mijn lievelingsgerechten zijn de Banh Xeo pannenkoek (een Vietnamese pannenkoek van kurkuma beslag met spek, garnalen en verschillende groenten) en de loempia’s. Die zijn zoooo lekker! Bij een van de verrassingsmenu’s hadden wij ook de Bo Kho (een runderstoofpotje) en die was ook echt top. De rest is ook gewoon kei lekker hoor, van voor bovenstaande gerechten kun je mij echt wakker maken. Wijntje erbij, en Kel is gelukkig.

MOMMY'S FOOD DEN BOSCH

Oh ja, trouwens!! De Banh Mi Balletjes.. ook goed! hahaha!

MOMMY'S FOOD DEN BOSCH

Heb ik je fan gemaakt? Ja hè, snap ik wel! Ga snel eens bij Mommy’s food kijken en bestel iets lekkers, want het is echt de moeite waard. Als je maar iets voor mij overhoudt..!!

Hotspots, tips en win acties in je mailbox?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.