winactie koekwaus karaf en kurk dop
Vind jij het ook altijd zo leuk om met kerstmis de tafel prachtig te versieren? Dan mogen deze wijnkaraf en rendier kurk van Koekwaus niet ontbreken. En jij kunt ze winnen.

Er zijn al een hoop leuke recepten op Kuukskes voorbij gekomen, om de kerst speciaal te maken. Maar hoe mooi is een gezellig versierde tafel met mooie borden, glimmend bestek en fijne wijnglazen. En vergeet dan vooral ook niet de wijnkaraf. Zo’n karaf staat toch net wat sierlijker dan een fles. En bij Koekwaus kun je nu zo’n prachtige karaf winnen. En dat is nog niet alles. Je krijgt er ook zo’n geweldige kurk bij van &Klevering, in de vorm van een rendier.

winactie koekwaus wijnkaraf en kurk dop

Met zo’n karaf en vooral zo’n kurk dop wordt jouw versierde tafel toch helemaal een feest? Dit wil ik zelf ook wel op tafel hebben staan met de kerst. Maar deze is om weg te geven. En jij kunt deze leuke set winnen!

Wat kun je precies winnen?

  • 1 wijnkaraf (incl. bijbehorende kurk)
  • 1 kurk dop van &Klevering (in de vorm van een rendier)
winactie koekwaus wijnkaraf en kurk dop

Wat moet je er voor doen?

  • Like de Facebook en/of Instagram pagina van Koekwaus en Bossche Buik. (Dubbele like is dubbele winkans).
  • Like het bericht op Facebook en/of Instagram van de win-actie
  • Laat in een reactie (op Facebook, Instagram of de website) weten met wie jij kerst gaat vieren en waarom deze karaf met dop niet mogen ontbreken.
  • Je kunt meedoen t/m 19 december 2019 (Alleen vandaag dus). Op 20 december maak ik de winnaar bekend.
  • Koekwaus of Bossche Buik neemt contact op met de winnaar. Het is de bedoeling dat je de prijs in de winkel komt ophalen.

Het zou leuk zijn als de winnaar een foto kan maken van de prachtig gedekte tafel met karaf en kurk. Vergeet dan vooral ook niet om Koekwaus en Bossche Buik te taggen.

winactie koekwaus karaf en kurk dop

Mogen zo’n wijnkaraf of kurk dop sowieso niet ontbreken bij jouw prachtig gedekte kersttafel? Loop dan vooral even binnen bij Koekwaus, want ze hebben er nog maar een paar!

Hier kun je Koekwaus vinden:

Please follow and like us:

Hotspots, tips en win acties in je mailbox?