den bosch tips: Tasty Walk Den Bosch
Met Tasty Walk wandel jij door een van de deelnemende steden en steun je diverse horecazaken. Wij liepen hem in Den Bosch...

Je merkt het al, ik raak niet uitgewandeld in Den Bosch. Er zijn onwijs veel leuke stadswandelingen om te doen en routes om te lopen in de Bossche binnenstad en omgeving. Afgelopen week liepen wij de Tasty Walk. een culinaire wandeling die je op verschillende plekken in Nederland kunt lopen. En zo is er ook een Tasty Walk te doen in Den Bosch. Hun motto: #beweeg, #geniet, #steundehoreca.

den bosch tips: Tasty Walk Den Bosch
Een mini Bossche Bol bij Café Hart van Brabant

Als je naar de website van Tasty walk gaat kun je kiezen voor welke stad jij wil gaan. Wij kozen natuurlijk voor Den Bosch. Je krijgt dan een voucher op je mail die een maand geldig is. Je kunt dan binnen die maand bepalen op welke dag je de wandeling wil doen. Je kunt de voucher verzilveren door aan te geven op welke dag jij wil gaan wandelen. Op deze manier kunnen de horecazaken ook rekening houden met jouw bezoek.

De Tasty walk is er in Den Bosch op de vrijdag, zaterdag en zondag.

den bosch tips: Tasty Walk Den Bosch
Je kunt een stukje wandelen in het Bossche Broek

Je loopt langs verschillende horecazaken in de stad, waar je een lekker gerechtje kunt ophalen tijdens je wandeling.

den bosch tips: Tasty Walk Den Bosch
Frietje Rendang bij Eetbar de Stadt

Je bepaalt bij Tasty walk je eigen route.

Bij de meeste stadswandelingen ben ik gewend om een route mee te krijgen. Bij Tasty walk bepaal je zelf hoe je loopt. Er staat als richtlijn wel een minimaal aantal hoeveelheid kilometers aangegeven, maar je kunt de route zelf ook langer maken.

Wij hadden de dag dat we Tasty Walk liepen echt heel slecht weer, dus we besloten om een deel te fietsen. Als je de wandeling met kinderen gaat doen, kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om een deel te steppen of skaten. Wat jullie leuk vinden!

den bosch tips: Tasty Walk Den Bosch
den bosch tips: Tasty Walk Den Bosch
Flammkuchen bij Moeke Den Bosch

Wat kost de Tasty Walk?

Tasty Walk kost per gerecht € 6 euro. De meeste routes hebben 6 stops, dus kosten € 36,- euro. Er zijn een aantal routes die meer of minder hotspots in de wandeling hebben zitten, of waar hotspots andere prijzen hanteren en dus in prijs kunnen afwijken. Dit zie je bij het reserveren van de wandeling. Let op, de drankjes zijn er niet bij inbegrepen, dus die komen er nog bij!

den bosch tips: Tasty Walk Den Bosch
Wij begonnen onze wandeling bij Nippen Restobar in de Kruisstraat.
den bosch tips: Tasty Walk Den Bosch
Bij Nippen kregen we ons drinken in een afsluitbaar flesje. Ideaal, haha!
den bosch tips: Tasty Walk Den Bosch
Loop langs het Jheronimus Bosch Art center om iets lekkers af te halen bij het Viswijf!

Ik vind tussen de gerechtjes van deze wandeling wel veel verschil zitten. Je merkt dat de ene zaak wat creatiever is in het maken van een leuk gerechtje dan de ander. Niet iedere zaak heeft ook de mogelijkheid om helemaal uit te pakken, maar ik ben wel van mening dat je voor 6 euro echt iets leuks kunt presenteren. En dat vond ik hier wel wisselen. Maar ik ben dan misschien ook wel een beetje verwend geworden het afgelopen jaar, haha!!

den bosch tips: Tasty Walk Den Bosch
Lopen langs onze ouwe Sint Jan.

Het gerechtje hieronder was overigens een van mijn favorieten. Bij het Viswijf konden wij trouwens ook oesters als extraatje erbij bestellen. En die hebben wij natuurlijk niet overgeslagen! Jammie!

den bosch tips: Tasty Walk Den Bosch
Een mini ceviche bij het Viswijf! met een glaasje alcoholvrije wijn van Ben’s Favourites!
Oesters met huisgemaakte tabasco

Tasty Walk Den Bosch

Wat ik heel leuk vind aan deze wandeling is dat je de route zelf kunt bepalen en hem dus langer en korter kunt maken voor jezelf. Moeke zat in verhouding wat verder uit de richting (dit restaurant ligt buiten het centrum) en was dus een langer stuk lopen. Je kunt daardoor wel een gedeelte door het Bossche Broek wandelen en zoals jullie weten is dat een van mijn favoriete plekjes! Omdat het regende, zoals ik hierboven al zei, hebben wij ervoor gekozen om een stukje op de fiets te doen! Maar zelfs met regen is dat stuk nog steeds kei mooi. Het is ook een goed fietspad, dus ook ideaal om bijvoorbeeld te skaten!!

den bosch tips: Tasty Walk Den Bosch
Café Hart van Brabant
den bosch tips: Tasty Walk Den Bosch
een steamed bun met kip bij Breton in een nog heeeel even lege KP. Nog even mensen!!!

Wat ik wel leuk vind aan deze wandeling, is dat de horecazaken wel allemaal een heel ander concept hebben. Lekker voor de afwisseling.

Wil jij de Tasty Walk Den Bosch ook eens lopen? Of ben je juist benieuwd naar een van de andere steden? Klik dan op de knop hieronder voor meer informatie.

Dit is een betaalde samenwerking met Tasty Walk. Lijkt het jou ook leuk om samen te werken met, of te adverteren op Bossche Buik? Stuur dan gerust een mailtje naar samenwerken@kuukskes.nl.

Please follow and like us:

Hotspots, tips en win acties in je mailbox?