SO YUMMY FRESH DELIVERY DEN BOSCH
Ben je je broodtrommel vergeten of heb je een dag vol vergaderingen? Bestel dan een heerlijke lunch bij So Yummy Den Bosch. Zij komen het vers bij je brengen.

Soms heb ik echt geen tijd om te koken en heel eerlijk gezegd kom ik er op zondag soms ook om 18.00 uur nog achter dat ik eigenlijk helemaal geen lunch heb voor de volgende dag. Als dat gebeurt, hobbel ik ’s ochtends soms nog even de appie to go in, maar dat hoeft vanaf nu niet meer. Want sinds kort hebben wij in Den Bosch “So Yummy”. En zij bezorgen gewoon een heerlijke, gezonde lunch op je werk.

SO YUMMY FRESH DELIVERY DEN BOSCH
BROODJE CARPACCIO EN EEN AARDBEI- BANAANSMOOTHIE

Een lekker vers belegd broodje, een frisse salade of iets zoets, voor al deze dingen kun je terecht bij So Yummy. En als je een vergadering hebt, of gezellig met meer collega’s wil lunchen, dan kan dit ook.

Ik wilde dit natuurlijk proberen, dus ik heb een uitgebreide lunch laten thuisbezorgen op “Kuukskes’ office”.

SO YUMMY FRESH DELIVERY DEN BOSCH
CAESAR SALADE

Bestellen bij So Yummy

Via de website van So Yummy kun je alles bestellen. Het menu is overzichtelijk en ik vind het fijn dat bij alle gerechten een foto staat. Ik ben zelf nogal visueel ingesteld, dus dan weet ik wat ik kan verwachten als ik iets bestel. Prettig.

Je kunt bij So Yummy terecht voor zowel ontbijt, lunch als avondeten. Op de website staat duidelijk aangegeven tot hoe laat je je bestelling kunt plaatsen, want dit hangt af van wanneer jij het bezorgd wil hebben.

SO YUMMY FRESH DELIVERY DEN BOSCH
JE LUNCH WORDT OOK HEEL LEUK VERPAKT

Het Menu

Omdat ik een grote eter ben en nieuwsgierig was naar alles wat er op het menu stond, heb ik van alles wat besteld. Ik ging voor de Caesar salade, een broodje carpaccio, een aardbei- banaansmoothie en de kokos- dadelballetjes.

SO YUMMY BROODJE CARPACCIO DEN BOSCH

Omdat ik op maandagen altijd thuis werk en vaak laat ontbijt, besloot ik om het pakket al om 10.00 uur te laten bezorgen, zodat ik al het lekkers een beetje kon verdelen over de hele dag. Want ook al ben ik een grote eter, ik kon dat wat ik besteld had, niet in één keer op. Ik vond het eten erg lekker. Het broodje was lekker crispy en rijkelijk belegd. Daarbij vind ik carpaccio met truffel altijd heel lekker. De Caesar salade is ook goed gevuld en de saus wordt er apart bij geleverd, zodat de sla ook lekker fris en stevig blijft.

SO YUMMY CAESAR SALADE DEN BOSCH

Ook de aardbei- banaansmoothie en dadelballetjes waren erg lekker. Wil je een lekkere uitgebreide lunch, dan heb je aan een broodje of salade met een smoothie of yoghurtje ruim genoeg. Die dadelballetjes zijn wel heel lekker om erbij te bestellen voor bij de koffie, later op de dag haha! De balletjes gaan normaal gesproken per 3, maar ik had er per ongeluk al één opgegeten, voor ik de foto had gemaakt, haha!

SO YUMMY KOKOS- DADELBALLETJES DEN BOSCH
KOKOS- DADELBALLETJES

Prijzen

Voor een vers belegd broodje betaal je gemiddeld tussen de 6-7 euro. Voor een salade 8,95 euro. Er zijn ook boxen te bestellen vanaf 4 personen. En als je voor meer dan 15 euro bestelt, wordt je lunch gratis bezorgd.

Voor meer informatie klik je hier voor de website van So Yummy.

SO YUMMY SMOOTHIE DEN BOSCH

Voor nog meer afhalen of thuisbezorgen in Den Bosch klik je hier

Please follow and like us:

Hotspots, tips en win acties in je mailbox?