VEGAN BOUTIQUE PLANT DEN BOSCH

Sinds deze week hebben we er een nieuw pareltje op het gebied van duurzaamheid en liefde voor planten bij. Bij PLANT Den Bosch kun je o.a. gaan genieten van 100% organische en vegan gerechten, duurzame kleding, heerlijke koffie en mooie (droog)boeketten.

VEGAN BOUTIQUE PLANT DEN BOSCH

Eigenaresse Larisa Versluis is geen onbekende in Den Bosch. Ze is de mede-oprichter van het succesvolle OERWOUD in de Vughterstraat. Een groene stadsjungle waar je terecht kunt voor de leukste (kamer)planten en plant based gerechten. Omdat er steeds meer mensen kiezen voor een gezondere en groene leefstijl, vond Larisa het tijd voor uitbreiding.

VEGAN BOUTIQUE PLANT DEN BOSCH
VEGAN BOUTIQUE PLANT DEN BOSCH
Matcha Iced Latte

Als je binnenloopt bij PLANT is de sfeer wel direct anders dan bij OERWOUD. Door de grote ramen en het natuurlijke kleurgebruik, oogt de winkel heel rustig en licht en heeft het wat meer weg van een boetiek.

VEGAN BOUTIQUE PLANT DEN BOSCH

Het pand aan de Vughterstraat (oude Foto Het Zuiden) heeft twee verdiepingen en het is de bedoeling dat het een inspiratiebron wordt voor iedereen. Door de Corona maatregelen wordt voorlopig alleen nog even de benedenverdieping gebruikt, waar je terecht kunt voor lekkere koffie, vegan gebakjes (I love de roze koeken) en duurzame, eerlijke kleding. Maar we kunnen hopelijk binnenkort nog veel meer moois verwachten. Denk hierbij aan yogasessies, workshops en een lunchkaart.

Larisa en de andere meiden van PLANT, veel succes met jullie mooie nieuwe winkel!

vegan roze koeken bij PLANT Den Bosch

Hotspots, tips en win acties in je mailbox?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.