janice pop-up store den bosch

Jaa!! De JANICE STORE is geopend. Vanaf vandaag kan je bij de (eerste) gloednieuwe winkel van JANICE shoppen! Het mooie pandje in de kolperstraat is omgetoverd tot een waar spiegelpaleis vol met mooie, kleurrijke dames collectie van de Bossche couturier Janice (Jan Bosmans).

Dit pandje is lang een grote wens van Janice geweest, omdat één van zijn voorbeelden en mede Bossche modeontwerper Addy van den Krommenacker in precies ditzelfde pandje ook zijn winkel heeft gehad.

Inmiddels heeft het winkelpand een hele nieuwe en andere uitstraling. Een spiegelwand die de halve winkel bedekt en paskamers met zilveren gordijnen die mooi in contrast staan met de oude bakstenen muur. En vooral die mooie zwevende kledingrekken met heel veel kleurrijke en duurzame kleding voor dames.

Zaterdag 25 maart 2023 is de officiële opening en zullen Janice en Andy zelf ook aanwezig zijn om je te helpen aan een mooie casual set of een feestelijke outfit. Ik ben al even gaan spieken en werd heeeel blij van alle kleuren, schoenen, blouses en veeeul zilver! 

Hier kan je JANICE pop-up store vinden:

Please follow and like us:

Hotspots, tips en win acties in je mailbox?