healthy en guilty bij fifty fifty
Vanaf vandaag opent Fifty Fifty zijn deuren in de Snellestraat in Den Bosch. Half gezond en half lekker genieten van taco's, oatmeals en smoothies.

Heb je geen tijd of zin om te koken, maar wil je wel iets gezonds en/of lekkers eten? Dan ben je vanaf vandaag 2 mei in de Snellestraat, in het centrum van Den Bosch, aan het juiste adres. Nom Nom heeft er namelijk een broertje bij gekregen. En wel onder de naam Fifty Fifty. Het concept? Voor de ene helft lekkere healthy dishes,  en voor de andere flinke (en zeker óók lekkere) guilty pleasures.

Debbie de Noorlander en Jan-Geert van Rosmalen in hun nieuwe hotspot Fifty Fifty
Debbie de Noorlander en Jan-Geert van Rosmalen in hun nieuwe hotspot Fifty Fifty

Jan-Geert van Rosmalen en Debbie de Noorlander hebben er naast Nom Nom, echt een nieuw pareltje bij. Gezonde afhaal, dat was er nog niet in Den Bosch. Maar het moet natuurlijk ook heel lekker zijn. Nou wat mij betreft zijn zowel de healthy als de guilty dishes goed gelukt.

Wat je kunt verwachten? Soft shell taco’s (wraps) met onder andere kip, geitenkaas of mozzarella, overnight oats, smoothies, shakes en allerlei zoete lekkernijen. Fifty Fifty is echt gericht op take-away. Er zijn een aantal krukken met een klein barretje waar je aan kunt zitten, maar de nieuwe hotspot is vooral geschikt voor iedereen die geen tijd heeft om ontbijt te maken, iets lekkers wil voor onderweg of ‘s avonds geen zin of tijd heeft om te koken. Óf gewoon zin in iets lekkers heeft.

Chicken Cha Sieuw Taco
Chicken Cha Sieuw Taco
Mozzarella taco
Mozzarella taco

Ik heb afgelopen zondag de taco’s met kip en mozzarella al mogen proeven. Ook heb ik de dirty milkshake geprobeerd. Alles was lekker, maar met name de taco’s zijn echt top. Vooral die met kip.
Omdat ik toch ook wel heel nieuwsgierig was naar de overnight oats, heb ik vanochtend de variant met mango besteld. Super lekker. Niet te zoet, lekker veel kokos en echt een ruime portie.

Dirty Milkshakes
Dirty Milkshakes
Mango- passievrucht Overnight Oats
Mango- passievrucht Overnight Oats

Ik kan niet anders dan blij worden van deze nieuwe hotspot die (oh, help) op de route ligt van- en naar mijn werk. Ik zal hier denk ik regelmatig te vinden zijn. Love it. Ga er zeker even een kijkje nemen en neem dat gelijk iets lekkers mee.

Liefs,
#Kuukskses

fifty_fifty_kuukskes

Please follow and like us:

Hotspots, tips en win acties in je mailbox?