Koffie drinken en katten knuffelen bij kattenparadijs Mispoes

KATTENPARADIJS MISPOES DEN BOSCH

De mensen die mij goed kennen, weten inmiddels dat ik stiekem echt een kattenvrouwtje ben. Niet altijd geweest, maar sinds Atjar bij me woont, ben ik echt zo’n onwijze fan van katten. Gelukkig ben ik niet de enige, want katten zijn kei leuk. En daarom ben ik ook echt fan van Kattenparadijs Mispoes in de Orthenstraat. Het enige café in Den Bosch, waar je lekker kunt koffie drinken en knuffelen met katten tegelijk. Te leuk.

KATTENPARADIJS MISPOES DEN BOSCH
Kattenparadijs Mispoes
KATTENPARADIJS MISPOES DEN BOSCH

Sinds juni 2016 zit Mispoes in de stad. Marloes Vorstenbosch kwam bij toeval op het idee tijdens een bezoek in Chiang Mai. Dit moest ook in Den Bosch komen. In samenwerking met dierenasiels en kattengedragstherapeuten worden een aantal katen zorgvuldig geselecteerd, om in het café te mogen wonen. In het café worden de lieve beesten goed en verantwoord verwend, dus ze komen niets te kort.

KATTENPARADIJS MISPOES DEN BOSCH

Kattenparadijs Mispoes

Als bezoeker van het kattencafé, betaal je 3 euro entree. Het geld is bedoeld voor het onderhoud en de verzorging van de furry bewoners. Vervolgens kun je twee uur lang knuffelen met de katten, terwijl je geniet van een lekker stuk taart, een lunch of een high tea. Daarnaast worden er ook regelmatig diners, bioscoopavonden en workshops georganiseerd.

KATTENPARADIJS MISPOES DEN BOSCH
Je kunt ook in de (overdekte) tuin zitten.

Kattenparadijs Mispoes is niet alleen een café, maar bijna alles wat je ziet en/of gebruikt is ook te koop. Je kunt er terecht voor leuke shirts, tote bags en allerlei katten items. Maar ook diverse benodigdheden voor je eigen kat. Super handig.

KATTENPARADIJS MISPOES DEN BOSCH

De bewoners van Mispoes

Om ervoor te zorgen dat het welbevinden en de gezondheid van de katten bovenaan staat, zijn er naast de entree ook een aantal huisregels. Zo mag je de katten niet zomaar oppakken en moet je de slapende katten niet wakker maken. Maar de dieren komen eigenlijk vanuit zichzelf wel naar je toe, want die aandacht vinden ze prachtig.

KATTENPARADIJS MISPOES DEN BOSCH
KATTENPARADIJS MISPOES DEN BOSCH

Wil je meer weten over Kattenparadijs Mispoes en alle harige bewoners? Kijk dan hier, voor meer informatie even op de website.

Kattencafé Mispoes kun je hier vinden:

Voor nog meer leuke hotspots voor koffie en thee, kijk je hier

koffie drinken bij Côte Bar bistro

Hotspots, tips en win acties in je mailbox?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontdek meer van

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder