OLÉ, hotspot zomertip: Baskische Pintxos bij La Taberna Del Pintxo Den Bosch

La taberna del pintxo de graven van leuven Bossche buik

Ja hoor, Roland van De Graven van Leuven heeft deze zomer weer iets té leuks bedacht! Met zijn grote liefde voor Spanje, haalt hij deze deze zomer het Baskenland gewoon naar Den Bosch met de lekkerste huisgemaakte Baskische Pintxos!

La taberna del pintxo de graven van leuven Bossche buik

Baskische Pintxos

Je kan deze hele zomer genieten van de lekkerste Pintxos bij de Graven van Leuven (nu dus even bekend als La Taberna Del Pintxo). Dit zijn broodjes, belegd met de lekkerste Spaanse ingrediënten, aan een prikkertje. Denk bijvoorbeeld aan huisgemaakte tonijnsalade, manchego, chorizo, ansjovis, krabsalade en geitenkaas! Lekker zoals het hoort, uitgestald in de vitrine. Daarnaast zijn er in de avond ook enkele warme pintxos, tapas, desserts (hmm, crema Catalana) en Spaanse drinks te bestellen.

Het concept is eigenlijk heel eenvoudig. Je kiest een aantal van je favoriete pintxos, bewaart de prikkertjes (deze stop je in het blikje dat op tafel staat) en aan het einde worden je prikkers bij de drankjes en tapas opgeteld en reken je af! Lekker eenvoudig en heel overzichtelijk!

Maak kennis met La Taberna Del Pintxo

Ben je nou benieuwd wat deze Spaanse broodspiesjes precies zijn en wil je kennis maken met de Baskische gerechtjes? Dan is La Taberna del Pintxo jouw hotspot deze zomer!

La Taberna Del Pintxo – De Graven van Leuven is iedere donderdag t/m zondag geopend en de pintxos kan je in de maanden juli en augustus bestellen! Doen hoor! En het leukste is.. je hoeft niet te reserveren! Zoete inval, lekker binnenwandelen en gezellig aanschuiven! Lekker Spaans!

OLÉ!!

Hier kan je La Taberna Del Pintxo – De Graven van Leuven vinden:

Hotspots, tips en win acties in je mailbox?

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontdek meer van

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder