toko naga indisch afhalen den bosch
Yes!! Sinds een kleine maand zit er een nieuwe toko in de visstraat in Den Bosch. Toko Naga zat al gevestigd in Rosmalen, maar heeft nu een tweede winkel geopend tegenover de Jumbo City! En het eten is super lekker! Selamat makan.

Sinds een kleine maand heeft Toko Naga, in Rosmalen gevestigd, een tweede winkel geopend in de visstraat. Aangezien ik DOL ben op Indisch eten en de winkel zo ongeveer bij mij om de hoek zit, ben ik natuurlijk al even langsgeweest. En het eten is echt ENAK ENAK (dat betekent lekker lekker voor de belanda’s onder ons).

toko naga visstraat voorgevel toko naga winkel in de visstraat

CONCEPT

Bij Toko Naga in Den Bosch kun je kiezen voor een grote of kleine Indische maaltijd. De basis is nasi goreng, nasi koening, witte rijst of bami. Vervolgens kies je een aantal bijgerechten (hoeveel, hangt af van de maat die je kiest). Dit kunnen zowel vlees- als visgerechten zijn en er is ook een hoop keuze aan groenten en vegetarische gerechten. Je krijgt er ook nog een eitje naar keuze (pedis of met kokos) en tempeh naar keuze bij. En dat allemaal voor een bedrag van tussen de 7,50 en 10 euro. Met een eventuele meerprijs van een aantal (bij)gerechten.

Naast de maaltijden kun je ook losse gerechten en snacks bestellen, zoals lemper of soto ajam. Maar ik ging natuurlijk voor de grote maaltijd. Ik ging voor nasi koening met ajam smoor, babi ketjap, tahoe, boontjes en een pittig eitje. En het was echt heel lekker.

Hier ga ik zéker nog vaker langs! Selamat makan.

toko naga indische maaltijd
Dit is een grote maaltijd. met 2 vlees- of visgerechtjes en twee vega gerechtjes.

Hier kun je Toko Naga vinden:

Please follow and like us:

Hotspots, tips en win acties in je mailbox?