Ga terug
KAASFONDUE CAMEMBERT UIT DE OVEN BOSSCHE BUIK

Camembert uit de oven met honing, knoflook en kruiden

Kelsey Ikkersheim
Porties 4

Ingrediƫnten
  

  • 1 camembert in een doosje LET OP! als het doosje gelijmd is, kan hij niet in de oven. Haal het doosje er dan af!
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 el honing
  • verse tijm en rozemarijn
  • peper en zout
  • stokbrood of broodstengels

Instructies
 

  • Verwarm de oven op 200 graden.
  • Snijd met een mesje kleine inkepingen in de bovenkant van de camembert.
  • Snijd de knoflook in plakjes en duw deze in de gleufjes.
  • Stop met een mes ook kleine takjes tijm en blaadjes rozemarijn in de camembert en bedruppel met honing.
  • Strooi als laatste een beetje peper en zout over de kaas heen en zet de camembert ca. 15 minuten in de oven tot de kaas is gesmolten.
  • Gebruikt het brood om mee te dippen.