win: wijnproverij bij ben's favourites
Ben jij ook zo gek op wijn en zou je er mee over willen leren? Over geuren, smaken en afkomst? Maak nu kans op een wijnproeverij voor 2 bij Ben's Favourites.

Het is de dag voor kerst en daarom vond ik het een goed idee om nog een giveway te doen! Het regent deze maand cadeaus en deze leuke giveaway komt van een winkel die ook nieuw is in de kalender dit jaar. Want speciaal voor kerst geeft Ben’s Favourites een wijnproeverij voor twee weg. Hoe leuk!!

win: wijnproeverij bij ben's favourites

Ben’s Favourites

Ken je Ben eigenlijk al? Sinds juni heeft hij zijn eigen wijnzaak in de Verwersstraat ( in dat pand met het prachtige plafond) en hij kan je alles vertellen over goede en betaalbare wijnen. Of je nou een een lekker wijntje nodig hebt voor een specifiek gerecht of de ideale wijn bij een zelf samengestelde kaasplank, Ben kan je hierbij helpen.

win: wijnproverij bij ben's favourites
win: wijnproeverij bij ben's favourites

Maar dat is niet het enige. Soms is het ook leuk om meer te weten over wijn. Zo kun je ook wijnproeverijen en cursussen volgen om meer te weten te komen over geuren, smaken en afkomst. En speciaal voor de kalender mag ik een wijnproeverij voor 2 personen weggeven. Super leuk.

Wat kun je precies winnen?

  • een wijnproeverij voor 2 personen van ca. 2 uur. Je maakt d.m.v. 6 wijnen (rood en wit) kennis met verschillende geuren en smaken aan de hand van een echte vinoloog.
win: wijnproeverij bij ben's favourites

Hoe kun je deze wijnproeverij winnen?

  • Like de Facebookpagina en/of de instagram van Ben’s Favourites en Bossche Buik.
  • Like het bericht op Facebook en/of instagram van de win-actie.
  • Tag in een reactie degene met wie jij graag een wijnproeverij bij Ben’s Favourites zou willen doen.
  • Je kunt meedoen t/m 26 december. Op 27 december maak ik via de stories de winnaar bekend. Ben’s Favourites of Bossche Buik neemt contact op met de winnaar.
win: wijnproeverij bij ben's favourites

Wat zijn de voorwaarden?

  • De wijnproeverijen zijn beschikbaar in de periode van 8 januari 2020 t/m 13 maart 2020 (m.u.v. carnaval en enkele extra dagen).
  • De proeverijen worden gehouden op woensdag-, donderdag- en vrijdagavonden vanaf 19.00 uur.
  • De winnaar maakt zelf een reservering bij Ben’s favourites voor de wijnproeverij.
win: wijnproeverij bij ben's favourites

Ben jij nou zelf nog last minute op zoek naar een lekkere wijn voor kerst, of zoek jij nog een fles bubbels voor oudejaarsavond? Loop dan zeker even bij Ben’s Favourites binnen en laat je kundig adviseren.

win: wijnproverij bij ben's favourites

Ben’s Favourites kun je hier vinden:

Please follow and like us:

Hotspots, tips en win acties in je mailbox?