Ik wil samenwerken met Bossche Buik

Bossche Buik Strippenkaart

Wat leuk dat je wil samenwerken met, of adverteren op Bossche Buik. Ik vind het super leuk om een blog of social media post te maken over jouw mooie, Bossche onderneming. Via deze weg maak ik content van jouw bedrijf op de sociale kanalen en / of website van Bossche Buik. Het beeldmateriaal wordt vooraf gemaakt, indien anders afgesproken. Hiervoor kom ik foto’s maken, die ik zal gebruiken voor de content. De foto’s die online komen, mag jij ook gebruiken op je eigen social media accounts (met een vernoeming en tag naar Bossche Buik natuurlijk).

Barterdeals

Je mag altijd een product of een dienst vrijblijvend aanbieden. Het biedt geen garantie voor content op de website of Social media kanalen van Bossche Buik.

Hoe werkt het?

Het werkt heel eenvoudig. Je kunt verschillende digitale strippenkaarten aanschaffen. Iedere strip staat gelijk aan 1 post (inclusief stories) op social media en 4 strips staat gelijk aan een blog op de website (inclusief een post + stories op social media). Je kunt dus zelf bepalen wat jij voor die strips aan content wil hebben op Bossche Buik.

Via de werkomgeving, kun je eenvoudig een aanvraag doen voor een post of een blog. Ik maak dan met jou een afspraak om een toffe blog of social media post te maken. Na het maken van de content worden de strips automatisch afgeschreven en krijg jij een bericht met hoeveel strips jij nog te besteden hebt.

Zijn je strips op? Dan kun je eenvoudig je strippenkaart opwaarderen voor nog meer leuke content! Hoe handig?

Wil je meer informatie over deze manier van samenwerken of wil je graag een samenwerking op maat? Dan mag je altijd een mailtje sturen naar info@kelweethetwel.nl.

Uitnodigingen voor barterdeals, events, diners en gratis producten zijn altijd vrijblijvend en bieden geen garantie voor content op Bossche Buik, indien anders afgesproken en schriftelijk bevestigd.

Wat zijn de kosten van een strippenkaart?

aantal strips

1

5

10

prijs excl. BTW

100

450

810 (+1 strip gratis)

Prijs incl. BTW

121

544,5

980,10

Wat krijg je er precies voor?

  • Je hebt de vrije keuze hoe jij je strips wil inzetten op Bossche Buik
  • 1 post op social media (incl. stories) is 1 strip
  • 1 blog op de website (incl. een post op social media + stories) is 4 strips
  • de foto’s die worden gebruikt voor de post of blog krijg jij in HR toegestuurd, zodat je ze zelf ook kunt gebruiken op je eigen bedrijfs-social media kanalen(met vermelding en tag naar Bossche Buik).
  • EN HET BESTE NATUURLIJK: jij krijgt meer online zichtbaarheid op jouw bedrijf. Nieuwe volgers die jouw potentiële (terugkerende) klant of gast kunnen worden.

Win-acties

Het is mogelijk om een win-actie aan te vragen op Bossche Buik. Ik houd bij het maken van die win-acties rekening met de regels die Facebook en Instagram hebben opgesteld.

Lees voor meer informatie even de interessante post van Sharon ( Lady Lawyer).

Je eigen pagina op de website van Bossche Buik

Het is ook mogelijk om een landingspagina aan te vragen op Bossche Buik. Dit kost 11 euro p.m. (dit wordt jaarlijks gefactureerd). Op deze pagina kun jij alle informatie laten plaatsen waarvan jij graag wil, dat de lezers dit zien. Denk hierbij aan leuke acties, openingstijden, het adres etc. Alle posts en blogs waarin jij genoemd bent op Bossche Buik zullen hier ook aan gekoppeld worden, zodat de lezer in een oogopslag alles kan vinden over jouw onderneming. Hoe handig?

Ik wil een landingspagina op Bossche Buik

Prijs per Maand

11

Totaal excl. BTW

132

Totaal incl. BTW

159,72 per kalenderjaar

Wat krijg je er precies voor?

  • Je eigen landingspagina op de website van Bossche Buik (met ruim 10.000 unieke bezoekers per maand).
  • Op deze pagina mag jij alle informatie laten zetten die jij belangrijk vindt voor de zichtbaarheid van jouw bedrijf (denk aan openingstijden, adres, leuke acties etc.)
  • Alle content waarin jou bedrijf al eerder is voorgekomen op Bossche Buik, wordt aan de pagina gekoppeld. Zo zien de lezers in een opslag alles wat ze moeten weten over jouw mooie onderneming.

Stuur een e-mail naar info@kelweethetwel.nl voor meer informatie of het aanvragen van een landingspagina op Bossche Buik.

Deze ondernemingen gingen jou al voor…