Bossche Buik

Hé jij, wat leuk dat je Bossche Buik hebt gevonden!

Via Bossche Buik neem ik je graag mee in hoe ik ‘s-Hertogenbosch beleef. Ben je hier voor een dag of een weekend? Dan hoop ik dat je na het lezen van deze blog en volgen van de tips je even een beetje Bosschenaar hebt gevoeld en als je dat al bent, dat je dan weer helemaal weet waarom het zo heerlijk is om in deze Brabantse vestingstad te wonen.

Ga naar de blog

Ontdek

Deze stad heeft de leukste hotspots, musea, winkels en sightseeing. Denk bijvoorbeeld aan het Jheronimus Bosch Art Center, het Noordbrabants Museum, de Sint-Janskathedraal en de Paleisbrug. Of maak een rondvaart op de Binnendieze.

de bossche kraan den bosch

Overnachten in Den Bosch

Blijf slapen…

Blijf je langer dan een dag en wil je meer ondernemen in Den Bosch? Dan is er bijna ieder weekend wel iets te doen en zijn er een hoop mooie hotels en B&B’s, om te overnachten.

Ik hoop dat jij, als je Den Bosch bezoekt, je door deze blog ook even een local voelt. En als je hier ook vandaan komt, je jezelf herkent in mijn gevuul voor de Brabantse hoofdstad. Een stad dat barst van de historie, cultuur, Oeteldonk, het bourgondische leven en mooie mensen.

Wil je meer over Bossche Buik te weten komen, of lijkt het je leuk om samen te werken? Stuur gerust een berichtje naar info@bosschebuik.nl

Liefs, Kel

Praktische informatie

Ga jij Den Bosch bezoeken en wil je weten hoe je er het beste kunt komen? Hieronder vind je verschillende informatie over de Bereikbaarheid in en rond ‘s-Hertogenbosch.